Glanzend en glad haar alsof je net van de kapper komt? Met deze super easy trick kan het

Je kent het vast wel: als je naar de kapper bent geweest is je haar mooi in model geföhnd, alles zit op en top. En bovenal: je haar glanst als een pas gepoetste auto. Prachtig, maar je leven zou nog beter zijn als je het zelf ook zo zou kunnen doen. Nou, we hebben goed nieuws: dat kán.

Vaak glanst je haar prachtig als je net van de kapper komt. Maar zodra je het zelf hebt gewassen en een week verder bent, ziet je haar er toch weer doffer uit. Zelf lukt het maar niet om je haar weer zo beeldig te stylen. Maar nu is er de stijlborstel en daarmee kan het eindelijk wél.

Alles wat je nodig hebt is een borstel

Maak kennis met de Hot Straightening Brush van BaByliss. Dit wordt je beste vriend als je dof haar wil omtoveren tot glanzende lokken én als je steil haar wil in plaats van slag of krullen.

De stijlborstel van BaByliss is als het ware een stijltang en borstel in één, maar dan nog veel beter. In de borstel zitten namelijk twee ionengeneratoren. Die zorgen er voor dat je haar niet pluizig of statisch wordt, maar juist extra glad en shiny.

Bovendien behoud je je volume. En ook heel fijn: het gaat allemaal een stuk sneller. Je hoeft namelijk niet eerst je haar te borstelen om het vervolgens te stijlen. Ook kun je grote stukken haar in een keer borstelen, waardoor je echt binnen een paar minuten een droomkapsel hebt.

Getest

Beautify heeft de borstel natuurlijk zelf ook getest. Op een regenachtige dag toen ons haar was veranderd in een wilde bos onhandelbare krullen, haalden we de stijlborstel van BaByliss uit de verpakking. En binnen vijf minuten hadden we weer glanzende, pluisvrije en gladde lokken. Oftewel, we hebben zelf ondervonden dat het werkt. Deze borstel is een blijvertje.

In samenwerking met BaByliss

Reageer op artikel:
Glanzend en glad haar alsof je net van de kapper komt? Met deze super easy trick kan het
Sluiten