Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 4 juli 2017

Doodeng! Deze glazen box staat 412 meter boven de grond en is voor daredevils bedoeld

Als je hoogtevrees hebt, dan is deze glazen box misschien niet zo'n goed plan voor jou. Maar als je je grenzen wilt verleggen en wel van een adrenaline kick houdt, let's go. Deze glazen box staat namelijk 412 meter boven de grond en gaat je kippenvel bezorgen.

Nachtmerrie of bucketlist?

Een glazen box op 412 meter hoogte? Wees gerust, je bungelt niet aan een hijskraan. Deze glazen box is namelijk een richel aan een gebouw. Oké, misschien is dat ook nog niet zo geruststellend. Dit is eigenlijk gewoon doodeng.

De glazen box is gemaakt aan de honderdderde verdieping van de Willis Tower in Chicago. Dat zegt je misschien niets, maar deze toren is de nummer acht in de top tien van hoogste gebouwen van de wereld. Vanaf de glazen box kun je zo’n 65 kilometer ver kijken en heb je zicht op vier staten.

In de glazen box zie je alles onder je

De glazen box is 1.31 meter diep en onder je zie je de straten met mini autootjes. Alsof je elk moment naar beneden kunt vallen, als je het mij vraagt. Dit is letterlijk ‘living on the edge’.

Tip: ga niet als het stormt. Lijkt ons niet zo’n pretje. Met mooi helder weer kan het práchtig zijn. Mocht je in de buurt zijn, stuur ons even een selfie alsjeblieft. Kijk en huiver:

LEES OOK: Deze 7 dingen herkennen alle vrouwen met hoogtevrees

Reageer op artikel:
Doodeng! Deze glazen box staat 412 meter boven de grond en is voor daredevils bedoeld
Sluiten