Renée
Renée | LinkedIn Life 20 mei 2019

Goed nieuws! ALLE seizoenen van Glee komen naar Netflix en daar word je super blij van

Zeg maar hallo tegen de McKinley High’s Glee Club, want je jeugdhelden van Glee komen binnenkort op Netflix. Goed nieuws dus, want zo kun je ongegeneerd én legaal alle seizoen terugkijken.

Het beste nieuws van vandaag is zeker dat Glee op Netflix komt. Via Twitter werd er afgelopen tijd al veel gehint, maar nu is het dan echt zover als we Streamwijzer mogen geloven.

Wanneer wordt Glee op Netflix uitgezonden?

Je hebt nog heel even geduld nodig, maar geloof ons als we zeggen dat je geduld beloond wordt. Echt iedere aflevering vind je straks namelijk terug op de streamingdienst en vanaf 30 juni is het dan ein-de-lijk zover. Dan is Glee te zien in Frankrijk en de verwachting is dat het dan ook in Nederland online staat.

1 + 1 is al snel 2 als je deze tweets ziet:

Netflix NL on Twitter

@camilleborkel Misschien wel.

Netflix NL on Twitter

@dutchmichelle @netflix Tip: oefen je zang- en danskunsten maar alvast…

Netflix NL on Twitter

@judithblogtsolo @lauriesbooks_ Dit is topgeheim hoor.

Waar gaat Glee over?

Voor de mensen die niet weten waar Glee over gaat, hierbij een korte samenvatting. Onder leiding van een leerkracht begint een groep leerlingen een koor op William McKinley High School. Je voelt vast al dat dit niet zonder slag of stoot gaat, zeker omdat niet iedereen in hen gelooft.

Glee Trailer – Glee Season 1 DVD Trailer

http://www.blockbuster.co.uk/ From Ryan Murphy, the creator of “Nip/Tuck,” Glee also stars Jane Lynch (The 40 Year Old Virgin), Jessalyn Gilsig (“Nip/Tuck”) and a slew of talented newcomers including Lea Michele, Cory Monteith and Chris Colfer.

Lees ook: Het staat in de sterren geschreven: welke Netflix serie het beste bij jou past op basis van je horoscoop

Reageer op artikel:
Goed nieuws! ALLE seizoenen van Glee komen naar Netflix en daar word je super blij van
Sluiten