Zin om te shinen? Deze haartrend neemt het festivalseizoen van 2019 over

Ben je niet bang om samen met je vriendinnen flink te shinen? Mooi, want dan past de glitter haar trend voor 2019 zeker bij jullie. Dit festivalseizoen gaan jullie namelijk glinsterend tegemoet.

De glitter haar trend voor 2019 is niet voor iedereen, maar één ding is zeker: mooi is het in ieder geval wel. Laat je vriendinnen dus alvast weten dat je jullie coupes voor de zomer al hebt bedacht.

Glitter is de haar trend voor 2019

Als je ervan houdt om op te vallen én graag je haar mooi doet, is deze trend echt iets voor jou. Reken er maar op dat je heel wat glinsterende coupes tegenkomt op je favoriete festivals, want je bent ongetwijfeld niet de enige persoon die hiervoor gaat.

De video over deze glitter haar trend is zo betoverend dat je blijft kijken:

Glitterage Is The Best New Hair Trend of 2018

We are so here for Glitterage – a new version of balayage

Geplaatst door Cosmopolitan UK op Maandag 21 januari 2019

Het artikel gaat verder onder dit blok

Volgens een expert laat deze shampoo je haar snel groeien

Speciale verftechniek

Omdat het ongewoon is om op deze manier je haar te verven heeft de Amerikaanse haarstylist Danielle Wade deze verftechniek bedacht. Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling om dit te ontwikkelen, maar omdat het er zo mooi uitziet is het nu een groot succes geworden.

Eenmaal bij je kapper in de stoel heb je vast weleens om een balayage gevraagd. Dat is precies de techniek die hier wordt toegepast, maar dan met de glitters. Permanent is het trouwens niet, want je wast het er met shampoo uit. Maar dat is misschien juist ook weer het toffe aan deze haar trend.

Het resultaat? Een manier om je haar te stylen zonder dat er écht verf aan te pas komt. Dit is dus voor jou en je vriendinnen een goede manier om het eens uit te proberen, zonder dat je er meteen maanden aan vastzit.

Deze trend zelf proberen

Omdat het niet makkelijk is om een haarsalon in Nederland te vinden die dit doet, is het wel zo handig om het zelf eens te proberen. Zorg er in ieder geval voor dat je een pot gel hebt, veel glitters en een verfkwast. Laat iemand pluk voor pluk de glittergel in je haar aanbrengen, et voilà.

Laat je nog meer inspireren:

Bel alvast de kapper want deze haar trend neemt 2019 over

Reageer op artikel:
Zin om te shinen? Deze haartrend neemt het festivalseizoen van 2019 over
Sluiten