Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 21 nov 2017

Awesome! Je kunt nu elke maand een box vol glitter prosecco thuis krijgen

Bij het zien van glitter prosecco krijgen wij letterlijk diamantjes in onze ogen. De flessen zijn zo mooi dat je ze meteen wilt sparen en uitstallen in je woonkamer. En het beste nieuws is: je kunt nu elke maand verrast worden met een box met de allermooiste prosecco die we ooit hebben gezien. Het sparen (en drinken en feesten) kan beginnen.

Dromen van prinsessen komen uit. Want zeg nu zelf. Wanneer er elke maand weer een magische box vol met je favo drankje mét glitters op de deurmat ligt, dan voel je je als een prinses uit je dromen. Een kleine hint voor je girlsquad: dit is toch het beste cadeau dat je ooit zult krijgen?

Hebben, hebben, hebben

Elke maand, elke twee maanden of elke drie maanden kun jij zo’n fantastische en lekkere box ontvangen voor 25 euro per keer. Wat een koopje. De box is gevuld met sprankelende full-size Premium Prosecco in alle kleuren van de regenboog. En dat is niet alles, want je krijgt er ook nog eens een zak met lekkers bij. Wat? Dat is elke keer weer een grote verrassing.

Jij (of je bestie) kiest zelf hoe vaak je deze doos vol magie wilt ontvangen. Ook nog eens perfect om met je girlsquad te delen. Je kunt opzeggen wanneer je wilt, maar dat lijkt ons niet per se het plan. Want met deze maandelijkse box prosecco vier jij elk weekend feest.

De glitter prosecco box is alles wat we nodig hebben

Maak jezelf of een ander blij en maak van elk weekend een feestje. Met de feestdagen voor de deur hebben wij alvast het perfecte cadeau gevonden. En ja, ook naar Nederland wordt ‘ie verstuurd. Waar wacht je nog op? Deze glitter prosecco staat te popelen om jou te vergezellen.

Nu nog deze geweldige trui en jij bent helemaal klaar voor de feestdagen: Cosy! Deze glitterende prosecco-trui gaat je lekker warm houden met Kerstmis

Reageer op artikel:
Awesome! Je kunt nu elke maand een box vol glitter prosecco thuis krijgen
Sluiten