Renée
Renée | LinkedIn Life 13 jan 2020

Wauw! Met dit product krijg je waanzinnig mooie glitter voegen en dat wil je in je nieuwe huis

Staat 2020 voor jou in het teken van een nieuw huis? Dan hebben we leuk nieuws. Tenminste, als je van plan bent om iets met je voegen te doen. Voegen? Ja, voegen. Dit is vergeleken met een nieuw interieur uitzoeken natuurlijk hartstikke saai. Dachten wij ook, tot we zagen dat je ook voor waanzinnig mooie glitter voegen kunt kiezen.

Waar je normaal gesproken waarschijnlijk kiest voor een witte voeg, kun je nu een flinke dosis glitter toevoegen aan je huis. Wij kunnen nu al niet wachten om onze badkamer te pimpen.

Glitter voegen maken jouw nieuwe huisje helemaal af

Je huis is straks een real life Kira Kira filter, want zodra het licht op jouw prachtige glitter voegen schijnt glinstert het je al tegemoet. Zie je het wel zitten om je huis nog knapper te maken? Dan weet je vanaf nu dus wat je kunt doen. Nu alleen nog je partner overhalen als je samenwoont.

Toen we deze afbeelding zagen waren we verkocht. We willen nog maar één ding weten: waar koop je dit spul?

Glitter grout! ? What do you think?

Geplaatst door DIY Home Decorating op Donderdag 2 januari 2020

Waar koop je dit product?

Leuk zo’n Amerikaans plaatje, maar waar kun je in Nederland glitterspul kopen om je huis een serieus coole upgrade te geven? We hebben het internet uitgespit om dit voor je te zoeken, dus maak je niet druk. Hierbij een paar opties voor jouw fantastische glitter huis:

Het is goed om te weten dat je deze Starlike producten kunt toevoegen aan een simpele basiskleur zoals zwart of wit. De producten hierboven geven je voegen dan die glinstering. Het is te gebruiken in een badkamer, toilet, keuken, woonkamer en zelfs een zwembad. Wij zijn fan.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Wauw! Met dit product krijg je waanzinnig mooie glitter voegen en dat wil je in je nieuwe huis
Sluiten