Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 20 november 2017

GE-WEL-DIG! Je kunt nu glitterbanden krijgen voor je fiets of auto voor nog geen 8 euro

Soms kom je dingen tegen in het leven waardoor je dag in één klap goed is. Dit is misschien wel de meest briljante vondst van 2017; glitterbanden. Voor nog zeven euro kun jij je fietsbanden of autobanden pimpen tot glitterbanden. Precies op tijd voor de feestdagen.

Ja, je leest het goed. Glitterbanden zijn een ding. Briljant. Banden zijn namelijk helemaal niet mooi als je er over nadenkt. Van die zwarte rubberen dingen onder je fiets of auto. Het is nooit mooi. De kleur van je fiets kun je bepalen, je kunt ‘m pimpen door er een hippe fietsmand op te zetten of bloemetjes om je stuur te wikkelen, maar banden blijven altijd van die saaie banden. Tot nu.

Glitterbanden

Op Amazon kun je namelijk voor 8,72 dollar, omgerekend 7,40 euro (huidige koers) een doosje krijgen waarmee je binnen een paar minuten glitterbanden hebt. Yes, een DIY projectje. Maar dat is helemaal niet erg. In de verpakking vind je niet alleen de glitters maar ook een applicator spons waarmee je de glitters op je banden kunt aanbrengen. Zo gepiept.

De glitters zijn nu alleen verkrijgbaar in zilver. Misschien als we geluk hebben komt het bedrijf ooit nog met roze, goud of unicorn kleuren. Maar, daar kunnen we alleen maar op wachten. Als je het nu bestelt zou het op tijd binnen moeten zijn voor de feestdagen. Hoé hip.

Hieronder zie je een voorbeeldje met autobanden. Maar wij Nederlanders zijn natuurlijk dol op fietsen en voor de fietsbanden kan dit natuurlijk ook. Sterker nog, dan kun je de fles prima delen met minimaal twee vriendinnen. Je hoeft namelijk niet vier banden te doen maar twee en de banden zijn nog dunner ook.

Hou je van glitter? Dan is misschien glittergin ook wel wat voor jou.

Reageer op artikel:
GE-WEL-DIG! Je kunt nu glitterbanden krijgen voor je fiets of auto voor nog geen 8 euro
Sluiten