Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 17 mei 2017

Yay of nay? Deze glitterbillen schijnen de nieuwe trend te zijn aankomende zomer

Chillen met je, jawel, glitterbillen in het zand is aankomende zomer helemaal hip. Het is misschien even wennen, maar, misschien wel een beter idee dan je zou denken.

Glitter kan altijd en bijna overal. Er was al eerder een trend van glitterbaarden bij vriendlief, maar nu zijn onze billen aan de beurt. En ja, het is geïnspireerd op de zandbillen die iedereen kent.

Upgrade van de derrière

Het idee van de glitterbillen is afkomstig uit The Gypsy Shrine, een glitterwinkel in Het Verenigd Koninkrijk. The Gypsy Shrine is letterlijk dé wahallah voor glitterlovers, en elke mogelijke vorm van lichaam glitter is mogelijk.

Make-up artiest Mia Kennington werkt voor Gypsy Shrine, de glitterbillen zijn dan ook haar idee. Ze bedacht de creatieve derrières nadat ze op het zand had gezeten en het aan haar billen en benen bleef plakken. Mia irriteerde zich. Dat kan leuker, dacht ze.

Sparkling booty

En we geven Mia geen ongelijk. Deze creaties zijn absoluut prachtig. Hier zie je hoe je het zelf kan maken:

?MERMAID TAIL TUTORIAL? By @thrillsoftomorrow ✨ Watch the full tutorial on our YouTube Channel – The Gypsy Shrine ✨ Model: @bby__yan ✨Body Suit: @thisisrosabloom ✨

A post shared by THE GYPSY SHRINE (@thegypsyshrine) on

✨THIS IS WHAT WE CALL WERKKK✨ @thrillsoftomorrow attacking @sophiamoreno7 ? bootayyyy with our GOLD GLITTER! ✨ WHOS JOING US IN FOR BEYOND 2018! Tickets are on sale now! @beyondadventure ✨ Swimsuit from @burntsoulclothing ✨??? ? @danielwatsonphoto

A post shared by THE GYPSY SHRINE (@thegypsyshrine) on

Wat vind jij? Zandbillen of glitterbillen?

Mocht je aan de slag gaan met glitter, dan is dit ook handig om te weten: Zo verwijder je glitter van werkelijk alles

Reageer op artikel:
Yay of nay? Deze glitterbillen schijnen de nieuwe trend te zijn aankomende zomer
Sluiten