Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 27 nov 2017

Voor alle golddiggers: Too Faced heeft een glittermasker met echt goud

Met deze barre, gure weersomstandigheden, kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Een maskertje zo nu en dan is iets waar je huid nu dan ook heel erg blij van wordt. En dit maskertje is goed afgestemd op de tijd van het jaar. Want met al die glitters lijkt het net Kerstmis.

Glitters zijn een must in deze tijd van het jaar. Niet alleen wat betreft je kleren, make-up of drank, maar ook wat betreft je huidverzorging. En dat weten ze bij Too Faced maar al te goed.

Too Faced komt met glittermasker

Precies op tijd voor de feestdagen kun je je gezicht nu van glitters voorzien. Glitters met een verzorgende werking. Magischer dan dit wordt het niet, girls. Het masker, ook wel Glow Job genoemd, bevat ook nog eens echt goud en zorgt ervoor dat je huid weer smooth en zacht aanvoelt. Ideaal om je huid klaar te stomen voor die mooie kerstlook die je in gedachte hebt.

Het goedje kost je wel zo’n 47 euro. Maar, dan kun je wel zeggen dat je goud op je gezicht kan smeren. Golddigger modus aan.

Of ga je liever voor dit gezichtsmasker? Met dit pug-gezichtsmasker lijk je beestachtig veel op je schattige, kleine dierenvriendje

Too Faced

Reageer op artikel:
Voor alle golddiggers: Too Faced heeft een glittermasker met echt goud
Sluiten