Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty 8 jan 2015

3 easy manieren om glitternagellak te verwijderen

Glitternagellak verwijderen is vre-se-lijk. De glitters zijn er met geen mogelijkheid af te krijgen. Je watje gaat pluizen, het kost je een potje nagellakremover en heel wat frustratie. Krengen zijn het. Zo lukt het wel:

1. Aluminiumfolie

Je hebt nodig: tien stukjes aluminiumfolie, tien watjes en nagellakremover. Doordrenk de watjes met nagellakremover. Leg ze vervolgens op je nagels en bind ze in met aluminiumfolie. Even laten zitten (intrekken) en vervolgens kun je de watjes er vanaf halen inclusief glitters. Zeg maar dag glitternagellak.

2. Investeer in een kit

Als methode 1 niet lukt om je glitternagellak te verwijderen is het tijd voor tip twee. Het kost net iets meer geld maar dan heb je ook wat. Je vindt het vast niet erg om in iets te investeren wat je van dit ongemak af helpt.

Allereerst is voorkomen beter dan genezen (oplossen in dit geval). Gebruik daarom voortaan O.P.I. – Glitter off base coat voor het lakken. Een base coat die, juist, ervoor zorgt dat je de glitters er makkelijk af kan halen.

Als het al te laat is en je krijgt het er echt met geen mogelijkheid af, schaf dan via de Franse Sephora site de Julep Party’s Over kit aan. Het werkt hetzelfde als methode 1 alleen zijn er speciale vingerdopjes voor je gemaakt en hoef je zelf weinig te knutselen.

3. Ga voor een aceton remover

Niemand is fan van aceton. Het droogt je nagels uit en zorgt ervoor dat je nagels sneller afbreken. Toch is het vaak het enige redmiddel wat betreft glitternagellak. Gebruik alsnog zo min mogelijk en behandel je nagels daarna zorgvuldig. Succes!

Reageer op artikel:
3 easy manieren om glitternagellak te verwijderen
Sluiten