7 x foods die je huid doen stralen

Waarom zou je je helemaal suf kopen aan allerlei beauty crèmes als je je huid ook kan laten stralen door de juiste voedingsproducten te eten. En het voordeel van de juiste voedingsproducten is dat ze ook nog eens vol zitten met allerlei andere vitamines. De volgende zeven foodies zijn jouw nieuwe BFF's.

[ytbadge]

1. Zoete aardappel

Ze zijn lekker. En vooral als je ze in stukjes in de oven doet, en ze eruit komen als heerlijke zoete aardappel frietjes. Zoete aardappel zit vol vitamine C, wat rimpels tegengaat. Dit komt omdat vitamine C collageen aanmaakt. En hoe meer collageen je hebt, hoe minder je huid uitdroogt en rimpels ontwikkelt. Op naar een stralende huid.

2. Walnoten en amandelen

Ze zitten vol vitamine E en goede vetten voor een stralende huid. Daarnaast zit er melatonine in walnoten waardoor je beter zou kunnen slapen. En we weten allemaal hoe mooi je wordt van slaap. Daarnaast houden walnoten je bloeddruk laag wat weer helpt bij stressvermindering. Hierdoor krijg je minder snel rimpels.

3. Avocado’s

Ze zitten niet alleen vol met gezonde vetten maar ook vol vitamine E en vitamine C. Net zoals bij zoete aardappelen leveren ze een fantastische bijdrage aan onze glanzende huid.

4. Vis

En met name tonijn, zalm en garnalen. Zalm bevat veel antioxidanten. Ook weer erg goed voor de glow en om je huid te beschermen tegen veroudering.

5. Rode bessen

Ook rode bessen zitten vol antioxidanten. Fijn.

6. Water

Je huid heeft water nodig om te hydrateren en uiteindelijk te stralen.

7. Pure of rauwe chocolade

Tuurlijk hebben we chocolade nodig. Geen twijfel over mogelijk, toch?! De antioxidanten die je voornamelijk in pure of rauwe chocolade vindt, helpen de veroudering en onzuiverheden van je huid tegen te gaan.Een klein stukje per dag is al voldoende.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
7 x foods die je huid doen stralen
Sluiten