Glow glow glow! Deze nieuwe collectie van Bobbi Brown móet je hebben

Bobbi Brown presenteert de Bobbi Glow Collectie. De collectie bestaat uit een selectie van zachte en glimmende kleuren. Van een verzorgend product voor de lippen tot nieuwe kleuren om je ogen prachtig mee te maken. Producten die je een fris en prachtig gevoel geven en waarmee je het jaar perfect start. We kunnen je één ding vertellen, dit wil jij heel graag hebben.

[one_half]

Extra Lip Tint Limited Edition

De nieuwste editie van Bobbi’s ultra-voedende Tint. De lipstick zorgt voor gladde en extra zachte lippen. Door de roze tint wordt de natuurlijke kleur van de lippen naar voren gehaald.
Deze lipstick is fantastisch, het houdt de lippen zacht en je zult geen last hebben van schilfers of rimpeltjes.
[/one_half] [one_half_last][/one_half_last]

[one_half]

Limited Edition Long-Wear Gel Sparkle

Long-Wear Gel Sparkle zorgt voor een prachtige, zachte glinsterende look. De oogschaduw heeft verschillende kleuren en levert schitterende ogen op. Daarnaast blijft de oogschaduw zeker twaalf uur zitten zonder, strepen, vlekken of kreuken. Love it.
[/one_half] [one_half_last][/one_half_last]

[one_half]

Highlighting Powder

Dit poeder glijdt over de huid en is perfect voor het benadrukken van een extra touch. Het poeder voelt ontzettend zacht aan en geeft de huid een prachtige, stralende gloed. Meer heb je niet nodig om je make-up helemaal af te maken. [/one_half]
[one_half_last][/one_half_last]

LEES OOK: Tips om je make-up sponsjes schoon te maken

Reageer op artikel:
Glow glow glow! Deze nieuwe collectie van Bobbi Brown móet je hebben
Sluiten