Hoe modellen op de NYFW toch aan hun prachtige glow kwamen zonder highlighter

In tegenstelling tot vorig jaar zagen we deze bij deze NYFW gelukkig weer veel beauty op de catwalk zoals eyeliners, felle kleuren lipstick en glitters. Het enige product dat backstage niet te vinden was, was highlighter. Hoe de modellen toch aan hun glanzende huid kwamen? Zo:

De huidjes van de modellen zagen er niet bepaald grauw uit tijdens de shows van de NYFW. Sterker nog, ze zagen eruit alsof ze net een twee uur durende facial achter de rug hadden. Maar dit kwam niet door een strategisch geplaatste highlighter. In plaats daarvan gebruikten de make-up artists gewoon een simpele moisturizer. Heel veel moisturizer. In combinatie met een concealer aangebracht rondom de neus en op de kin zorgt dit voor een huid dat er perfect en glanzend uitziet. Ook werden er gezichtsmassages en hydraterende facials ingezet voordat de make-up werd gedaan.

Laagjes-techniek

Deze trend sluit perfect aan op de huidige weersomstandigheden. Door de wind, regen en storm kan zelfs de vetste huid uitgedroogd aanvoelen. De truc om dit te voorkomen is de laagjes-techniek. Begin met een hydraterend serum en breng daaroverheen een extra rijke dagcrème aan. Wanneer dit nog niet genoeg is kun je er nog wat druppels van een hydraterende gezichtsolie doorheen mengen. Dit zorgt voor een extra vocht boost, zonder dat je gezicht er vettig van uit gaat zien.

Reageer op artikel:
Hoe modellen op de NYFW toch aan hun prachtige glow kwamen zonder highlighter
Sluiten