Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 27 okt 2017

Cheers lovers! Glühgin is de winterse variant van je favo gin tonic en het gaat je deze winter verwarmen

De zomer hebben we nu officieel achter ons gelaten en ondanks dat het koud wordt, is dat ook wel lekker. Kerstmis komt er aan (nog maar 59 nachtjes slapen!) en heel veel lekkers. Ook op alcoholvlak. Er is namelijk een winterse variant van je favoriete drankje gin: glühgin.

Glühgin is hier

Van de gin-tonic op een terras met de zon op je bol naar glühgin voor de open haard met je dikste wollen trui aan. De periode van gezelligheid, de warmte opzoeken en opwarmen met een alcoholische versnapering is daar. Maak kennis met de perfecte winterse vervanger van gin-tonic.

Warme wijn plus gin, kan het nog gemakkelijker? Je kunt dit lekkere drankje helemaal naar je eigen wens maken. Houd je van zoet? Fruitig of toch bitter? Er zijn zoveel verschillende soorten gin dat jij jouw glühgin helemaal naar jouw smaak kunt invullen.

Leuke avond met je girlsquad

Kom je er niet uit welke combinatie nu echt het lekkerste is? Plan een dagje met je girlsquad en organiseer een proeverij. Perfect voor de koude, donkere dagen. Je kunt ook DIY-pakketjes kopen met roosblaadjes, steranijs, kaneel en gember.

Oké, voor de echte luilakjes onder ons: er bestaat ook een soort kant en klare glühgin. Deze kun je hier online kopen. Één ding is zeker. Kerst wordt fantastisch met deze geniale uitvinding.

Nog wat eten erbij en het feest is helemaal compleet:
Keukenprinsesjes opgelet: Deze gin cheesecake is verrukkelijk en zo kun je hem zelf maken

Reageer op artikel:
Cheers lovers! Glühgin is de winterse variant van je favo gin tonic en het gaat je deze winter verwarmen
Sluiten