Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 3 dec 2020

Fan van Glühwein? Er is een spa waar je jezelf kunt onderdompelen in een hot tub gevuld met wijn

Een schrale troost nu het weer bijna winter is? Glühwein! Dit drankje wordt steeds populairder onder jongeren, er zijn momenteel in Amsterdam zelfs hele routes uitgezet om bij verschillende barretjes zo’n warm wijntje te klappen. Helemaal jouw ding? Wacht maar tot je over deze spa leest.

Zei iemand spa? En glühwein? Jazeker.

Dompel je onder in de glühwein

Oké, (h)eerlijk. We zullen meteen het minpunt benoemen maar dat maakt het concept niet minder tof. Deze spa vind je in het Verenigd Koninkrijk maar wie weet brengen we hier wel een spa op het idee.

In het Shrigley Hall in Cheshire worden spa-dagen georganiseerd door SpaSeekers in glühwein. Hoe dat eruit ziet? Check even deze video en je bent sold.

De behandeling met glühwein

Klinkt erg grappig allemaal, maar het zou ook zeker beauty-wise goed voor je zijn. Het bad geeft je onder andere een boost aan antioxidanten en die kunnen we allemaal wel gebruiken natuurlijk. Zie het als de ideale detox. En natuurlijk geniet je tijdens het relaxen in de hot tub ook van een glaasje glühwein op de hand. Da-yum.

Psst, sla dit artikel op met Pinterest.

Zou jij samen met je beste vriendin gaan? Trek de fles wijn maar open: dit is waarom alcohol je vriendschap hechter maakt

Hadden we al gezegd dat je ook nog eens 45 minuten wordt gemasseerd? Heerlijk, kan die wijn lekker in je lijf trekken. Geen idee overigens hoe lang je naar glühwein blijft ruiken maar een mens wil ook wat.

De spa

We hebben het al benoemd maar helaas vind je deze spa dus echt alleen in het Verenigd Koninkrijk. Hopen dat dit concept heel snel copy+paste naar Nederland komt en anders duimen we dat we volgend jaar weer van dit soort toffe tripjes kunnen boeken met de meiden. Dan weten jullie in ieder geval wat de volgende bestemming wordt.

SpaSeekers

Reageer op artikel:
Fan van Glühwein? Er is een spa waar je jezelf kunt onderdompelen in een hot tub gevuld met wijn
Sluiten