Love 14 apr 2016 Joke-Jiers Botma

Go shorty! Waarom het geweldig is om kleiner te zijn dan hij

We vertellen kleine meisjes al vaker waarom zij rocken in het leven. Maar we raken maar niet uitgesproken over waarom het fantastisch is om een shorty te zijn. Want wat betreft manspersonen is het simpelweg heaven:

´Kleine´ is het leukste koosnaampje wat er bestaat

Schatje, liefje, popje en zelfs allermooiste kan niet op tegen het quasi-nonchalante koosnaampje ‘kleine’. En eerlijk is eerlijk, dit kan alleen worden gezegd als je ook echt een kleine bent. Het klinkt lief en ergens ook een beetje stoer uit zijn mond. Zucht, we raken er maar niet over uitgepraat.

Hoe kleiner je bent, hoe lekkerder knuffelen is

Want je kan helemaal in hem kruipen en je zelfs een beetje verstoppen. Je rolt jezelf op en je bent een klein pakketje tussen zijn grote brede armen. En hij voelt zich helemaal de man, wat we ook wel heel leuk vinden.

Kusjes op je voorhoofd

Kijk naar de foto. Serieus, leuker gaat je liefdesleven niet worden.

Hij tilt je altijd op

Soms tot jouw irritatie aan toe. Maar elke keer lig je weer in een deuk, omdat hij je altijd en overal optilt. Zolang je hem al kent en dit zal waarschijnlijk zolang jullie samen zijn ook altijd gebeuren. Ook erg handig voor als je zere voeten hebt door je hoge hakken.

Torenhoge hakken

Want zelfs met de allerhoogste hakken is het een onbegonnen missie om groter te zijn dan je lief. Je bent en blijft altijd het kleine meisje, ook met hakken aan. En daardoor hoef je nooit na te denken over welke hakken je wel en niet kunt kopen. Hoe hoger, hoe beter.

Hij kan met je gooien in de …

Slaapkamer. En dat vinden kleine meisjes natuurlijk hartstikke gei.. eh leuk.

LEES OOK: 11 x waarom het awesome is om een klein meisje te zijn

Reageer op artikel:
Go shorty! Waarom het geweldig is om kleiner te zijn dan hij
Sluiten