Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 26 jun 2020

Met deze vijf boeken kom jij de zomer gegarandeerd door

De zon begint al vanaf vroeg in de morgen te schijnen, de vogels fluiten, de bomen zijn prachtig groen en het ruikt heerlijk buiten. Dat kan maar één ding betekenen: het is zomer. En wat is er nou lekkerder dan om in het zonnetje een goed boek te lezen?

Wij hebben voor jullie een heerlijke verzameling gemaakt van verschillende soorten boeken.

Goed boek

Om iedereen tevreden te houden, hebben wij vijf verschillende boeken gekozen met allemaal een ander genre. Op deze manier zit er voor iedereen iets leuks tussen. En voor de ruimdenkende onder ons, jullie kunnen ze natuurlijk ook allemaal lezen ;-).

1. De meeste mensen deugen van Rutger Bregman, €25

In dit boek verweeft Rutger Bregman de jongste inzichten uit de psychologie, de economie, de biologie en de archeologie. Hij neemt ons mee op een reis door de geschiedenis en geeft nieuwe antwoorden op oude vragen. Een echte aanrader voor de onderzoekende types onder ons.

Bron: bol.com

2. In Hechtenis van Nicci French, €22,99

In hechtenis van schrijversduo Nicci French, bekend van de Frieda Klein-reeks, gaat over een vrouw die vanuit de gevangenis haar onschuld probeert te bewijzen. Een thriller vol onverwachte wendingen. Dit is echt een aanrader voor degene die van spanning en sensatie houden.

Bron: bol.com

3. Ik wil met je mee van Jill Mansell, €20,99

Ik wil met je mee! is de hartverwarmende feelgoodroman van Jill Mansell, de bestsellerauteur van Stuur me een berichtje en Ik zie je op het strand. Wanneer Mimi voor het eerst haar vaders nieuwe huis in de Cotswolds bezoekt, raakt ze verliefd op het dorp en de mensen die er wonen, allen met hun eigen sores en gekkigheden. Een echte aanrader voor iedereen die van liefdesverhalen en zwijmelen houdt.

Bron: bol.com

4. Licht in de tunnel van Marc de Hond, 20.99

Toen Marc de Hond eind 2018 hoorde dat hij ziek was, besefte hij dat er een grote kans was dat hij zijn kinderen niet groot zou zien worden. Hij besloot een dagboek te gaan bijhouden. Licht in de tunnel is een bijzonder boek met een unieke en inspirerende kijk op leven en dood. Naar Marcs wens verschijnt het na zijn dood. Hij overleed op 3 juni 2020.

Bron: Bruna

5. De jongen, de mol, de vos en het paard van Charley Mackesy, €20

‘Wat wil jij worden als je groot bent?’ vroeg de mol. ‘Lief,’ zei de jongen. ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden. Een aanrader voor de denkers onder ons :-).

Bron: Bruna

Lees ook: Toe aan een goed boek? 5 romantische boeken om deze zomer bij weg te zwijmelen

Reageer op artikel:
Met deze vijf boeken kom jij de zomer gegarandeerd door
Sluiten