Zara Bircan
Zara Bircan Love & Seks 29 jan 2020

Meiden met deze 4 sterrenbeelden kunnen het best communiceren met hun partners

Ah, communicatie. Merk je dat het altijd misgaat tussen jullie omdat jullie niet goed communiceren? Dan wil je vast even verder lezen. Mensen met de volgende vier sterrenbeelden zijn namelijk wél een ster in praten met elkaar.

Deze vier sterrenbeelden kunnen het best communiceren met hun partners

Staat jouw partner ertussen, dan heb jij even geluk. Gebruik je woorden dan vooral om je lover even te vertellen hoe lief je haar/hem hebt.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Iemand met Maagd als sterrenbeeld is hoogstwaarschijnlijk analytisch en perfectionistisch aangelegd. Maar ook ben je als Maagd zelfbewust en zie je altijd ruimte voor zelfontwikkeling.

Jij kan situaties goed bekijken en vanuit daar weten hoe je het beste verder kunt gaan. Je denkt na voor je iets wilt zeggen en daardoor ben jij goed in communiceren.

Boogschutter (22 november – 21 december)

De mensen met Boogschutter als sterrenbeeld staan het meest bekend om hun wijsheid. Het is dus niet heel gek dat zij een van de beste praters zijn in relaties.

Door hun open manier van denken kunnen zij goed begrijpen hoe hun partner in elkaar zit. Het bespreken van allerlei soorten zaken is voor een Boogschutter dus appeltje eitje.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Als het sterrenbeeld Vissen ben jij erg intuïtief en meelevend ingesteld. Jij begrijpt je eigen gevoelens heel goed. Je weet hoe de mensen in elkaar zitten en bent empatisch. Jij herkent het dus als geen ander als er iets aan de hand is en vindt het makkelijk om iets aan te kaarten.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Een Tweelingen houdt ervan om te praten en hoort daardoor helemaal thuis in dit rijtje. De communicatieve vaardigheden van Tweelingen liggen hoog, omdat ze erg sociaal zijn en makkelijk praatjes maken.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Meiden met deze 4 sterrenbeelden kunnen het best communiceren met hun partners
Sluiten