Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 1 sep 2016

Goed nieuws voor Instastalkers: je kunt eindelijk inzoomen

Ja, ja, geef het maar toe. Hoe vaak check je de foto's van je crush? En van zijn ex? Van je eigen ex? En van het meisje dat hij had getagd op het festival waar hij laatst was? (Serieus, wie ís zij?!). Voor iedereen die wel eens stalkt op Instagram, hebben we goed nieuws. Je kunt nu namelijk inzoomen op foto's.

Wie eerder probeerde in te zoomen op Instagram foto´s kreeg misschien wel de schrik van haar leven. Want als je nietsvermoedend probeerde het gezicht van die knappe man wat te vergroten – of nog erger, je ex – kon het zomaar zijn dat je hem likete. Terwijl je hem niet eens volgt…

Goed nieuws dus voor alle Instastalkers, want vanaf nu kun je alles héél nauwkeurig bestuderen. Nou ja, als de foto van een goede kwaliteit is, anders zie je korrels.

Instazoom

Oké, er zijn natuurlijk mindere kanten aan dit nieuws. Je kunt je namelijk niet meer ‘verstoppen’. Dat puistje? Ja, die zal iedereen voortaan kunnen zien. Die de moeite neemt om in te zoomen dan.

Als je je vingers loslaat, zal de foto weer terugschieten naar het originele formaat. Een screetshot maken van dat puistje is daarom nog niet zomaar gedaan. Gelukkig maar…

Vond je dit artikel leuk? Misschien zoek je nu wel wat knappe mannen die je kunt volgen op Instagram:
Oef! Dit zijn de aller-allerknapste en heetste mannen van Instagram

Reageer op artikel:
Goed nieuws voor Instastalkers: je kunt eindelijk inzoomen
Sluiten