Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 20 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

4 redenen waarom meiden die nu al hun goede voornemens hebben verbroken geweldig leuk zijn

Goede voornemens blijven altijd een lastig ding. Je begint elk jaar met goede moed maar helaas… En ook dit jaar heb je je goede voornemens al opgegeven. Maar meid, jij bent daarom juist geweldig leuk.

Je had een feestje waar écht wijn bij hoorde, je hebt toch dat broodje kebab gegeten of toch uitgeslapen in het weekend in plaats van te sporten.

Goede voornemens al verbroken? We snappen je meid

Ook dit jaar heb je weer een poging gewaagd om je aan goede voornemens te houden. Helaas is het dit jaar ook niet gelukt. Maar meid dat snappen wij.

Je bent een enorme levensgenieter en hebt simpelweg niet altijd de tijd om je aan regels te houden. En tja, hoe kunnen we anders concluderen dat je gewoon te leuk bent?

1. Je leven is te leuk voor restricties

Jij bent een meid die gigantisch geniet van het leven. En dat je je niet aan goede voornemens kunt houden geeft eigenlijk alleen maar aan dat je leven te leuk is.

Want je hebt toch weer dat fántastische feest met champagne. En je weekenden zijn te druk waardoor sporten erbij inschiet. Ja meid, je leven is te leuk en er is dus geen plek voor het naleven van goede voornemens.

2. Je bent een geboren rebel

Waar iedereen rechts gaat, ga jij links. Je bent een geboren rebel. Je volgt niet graag de meute, nee je trekt je eigen plan.

En waar je vriendinnen je hebben overgehaald om mee te doen aan “sporten in 2020” (doei!) trek jij je eigen plan. Grote kans dat jij in de kroeg zit met een knappe overwinning en zij aan het zwoegen zijn. Je doet het gewoon nét even anders in het leven.

3. Je kunt als geen ander omgaan met mislukking en tegenslag

Met een korreltje zout genomen dan hé. Tja, want je moet elke keer toch weer verwerken dat die geweldige voornemens niet lukken.

Dit zorgt ervoor dat jij als geen ander met tegenslag en mislukking om weet te gaan. Je ziet er zelfs de lol van in. Wedden dat je volgend jaar vast weer een nieuw goed voornemen bedenkt? Ja, initiatiefrijk ben je wel.

4. Je hebt veel belangrijkere dingen aan je hoofd dan goede voornemens

Zoals feestjes afgaan, deadlines op werk en al die prachtige reizen. Sporten, diëten en en vaker “nee zeggen” lukt dan simpelweg niet. Bovendien vallen die goede voornemens in het niets bij alle noodzaak in jouw leven.

Ja meid, je hebt gewoon belangrijkere dingen aan je knappe en slimme hoofd.

Meer over goede voornemens:

Reageer op artikel:
4 redenen waarom meiden die nu al hun goede voornemens hebben verbroken geweldig leuk zijn
Sluiten