Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 13 juni 2018

Waarom je zo’n goede vriendin bent op basis van je sterrenbeeld

Jij en je bestie zijn twee handen op één buik. Ze is de kers op jouw taart en de yin bij jou yan. Niemand begrijpt haar zo goed als jij. Maar er zijn méér redenen waarom jij zo'n goede vriendin bent voor haar. Dit is namelijk wat je sterrenbeeld erover te zeggen heeft.

Goede vriendin op basis van je sterrenbeeld

Je bent een goede vriendin voor je girlsquad om verschillende redenen. Maar wist je al dat je sterrenbeeld hier ook iets mee te maken heeft? Bij ieder sterrenbeeld horen bepaalde karaktereigenschappen die iets over jou als vriendin zeggen.

Ram

Een ram is een goede vriendin omdat ze zo gepassioneerd is. Ja, je bent soms enorm koppig. Maar dat betekent niet dat je vriendinnetje niet ontzettend blij is om jou aan haar zijde te hebben. Jij laat haar nóóit zomaar vallen en dat is een fijne zekerheid om te hebben in jullie vriendschap.

Leeuw

Zo energiek als een Leeuw is, zie je niet vaak. Dat is juist wat jou een goede vriendin maakt, het is nooit saai samen. Jij zorgt er altijd voor dat het leuk is. Niet alleen dankzij je humor, maar ook omdat je zulke ongemakkelijke dingen meemaakt dat er altijd iets te lachen valt.

Kreeft

Hoi Kreeft, jij bent de schouder om op te huilen. Het luisterend oor waar iedere vriendin behoefte aan heeft. Je raadt het al, jouw empathisch vermogen is je sterkste kracht. En daar zijn maar veel mensen blij mee.

Schorpioen

Als iemand recht door zee is, dan ben jij het wel Schorpioen. Of het nu gaat om een jurkje dat je vriendin aan heeft in de paskamer of de fuck boy waarmee ze aan het daten is. Jij zegt waar het op staat.

Stier

Jij bent het licht in het donker. Een Stier weet als geen ander dat je jezelf op nummer één zet en dat je goed voor jezelf moet zorgen. Als het even niet goed gaat met je bestie ben jij daar om haar hieraan te herinneren. En als het wél goed gaat ben je ook altijd van de partij voor een potje retail therapy.

Maagd

We willen je niet de moeder van de groep noemen. Maar eerlijk is eerlijk, jij weet wel altijd de rust te bewaren. Zelfs tijdens een dronken stapavond ben jij – hoe aangeschoten je ook bent – de persoon die ervoor zorgt dat de groep bij elkaar blijft én thuis komt.

Steenbok

Een wijze meid, dat ben jij Steenbok. Jij hebt al het nodige in je leven meegemaakt en geleerd. Daardoor kun jij je besties behoeden om dezelfde fouten te maken. Jouw meiden weten dat ze bij jou aan het goede adres zijn voor een levensles (of twee).

Weegschaal

Jouw onderbuikgevoel is de beste van de hele groep. Je vriendinnen vinden jou zo’n goede vriendin omdat ze weten wat ze aan je hebben. Niet voor niets wilden ze vanaf dag één al jouw vriendin zijn. Jij bent een goed persoon en maakt je hard voor alles waar je in gelooft. Inclusief jezelf.

Waterman

Waterman, jij bent een goede vriendin omdat je de gekke kant in iedereen naar boven haalt. Je bent gezellig, prettig gestoord en altijd leuk om bij in de buurt te zijn. Juist omdat je een tikkeltje onvoorspelbaar bent is het hartstikke leuk om met jou om te gaan.

Boogschutter

Het lijkt wel alsof jij in het verkeerde tijdperk bent geboren. Je houdt van vrijheid en het reizen dat daarbij hoort. Als iemand spontaan een trip naar de andere kant van de wereld wil boeken, ben jij het reismaatje waar ze naar op zoek zijn.

Tweelingen

Niets is jou te gek, Tweelingen. De hoogte- en dieptepunten van je eigen leven en die van je girlsquad trotseer jij als de beste. Eigenlijk ben jij de rots in de branding die ieder groepje nodig heeft.

Vissen

Je weet dat je een goede vriendin bent als mensen graag in jouw buurt willen zijn. Vissen zijn lief en romantisch, wat je een prettig persoon maakt om mee om te gaan. Niemand is zo positief als jij en dat is een fijne eigenschap.

Reageer op artikel:
Waarom je zo’n goede vriendin bent op basis van je sterrenbeeld
Sluiten