Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 17 juni 2019

5 redenen waarom rommelige meisjes een goede weerstand hebben

Als kind heeft je moeder ik weet niet hoe vaak gevraagd of je alsjeblieft je kamer wilde opruimen. Er was geen plek meer over op je bureau, de vloer fungeerde als kledingkast en je was áltijd álles kwijt. Is daar nog steeds niks veranderd? Het klinkt misschien apart maar dan heb je nu juist een goede weerstand.

Maak je geen zorgen als je een rommelig meisjes bent want je bent A) niet de enige en B) dat betekent dat je een goede weerstand hebt. Volgens onze beredenering althans.

1. Je hebt altijd medicijnen in de buurt

Als je ziek begint te worden heb je altijd nog wel wat verdwaalde Strepsils en paracetamol in je tassen zitten. Handig want als je die meteen inneemt voorkom je dat je zieker wordt en knap je juist veel sneller weer op en dat is alleen maar winnen in het leven.

2. Je zit altijd tussen de bacillen

Omdat je huis zo’n giga rommel is (en jij bent er niet vies van om je bord dagen op je kamer te laten staan) barst het ook van de bacteriën. Dat is niet per se fout want jouw lichaam is daar inmiddels aan gewend en daardoor ben je veel beter bestand tegen bacillen én heb je inmiddels een goede weerstand opgebouwd.

3. Je moet vaker naar buiten gaan

Door de puinhoop op je kamer ben je genoodzaakt vaak naar buiten te gaan omdat je binnen geen plek hebt om te zitten. We weten allemaal dat frisse lucht goed voor je is en daardoor bouw jij een goede weerstand op. Lekker bezig.

4. Je hebt altijd een warme trui in de buurt

Je hebt letterlijk overal kleding in huis rondslingeren dus je kunt je altijd kleding naar de temperatuur. Zit je op de tocht? Dan strek je je arm uit en grijp je de dichtstbijzijnde trui om aan te trekken. Hierdoor is de kans echt minimaal dat jij ooit ziek wordt door het weer.

5. Je vergeet je supplementen nooit

Als je die vitamine C supplementen thuis in je kast had staan zou je ze altijd vergeten. Nu kom je ze dagelijks tegen als je naar je portemonnee graait in je tas en heb je inmiddels een goede weerstand. Bye, bye bacillen.

Reageer op artikel:
5 redenen waarom rommelige meisjes een goede weerstand hebben
Sluiten