Renée
Renée | LinkedIn Travel 27 mei 2019

Woehoe! Je kunt nu super goedkoop met je moeder naar de Amalfikust

Sinds menig influencer naar de Amalfikust is afgereisd om cultuur op te snuiven en prachtige kiekjes te maken, wil jij ongetwijfeld ook gaan. Het is in ieder geval hoog tijd voor een (mini)vakantie met je mama, want jullie kunnen nu samen voor een prikkie naar deze mooie plek in Italië afreizen.

De Amalfikust is allesbehalve goedkoop. Gelukkig hebben wij een deal gevonden waardoor het een stuk aantrekkelijker wordt om wél te gaan. Sterker nog, het is zonde om thuis te blijven.

Lees ook: 7 x waarom je volgende tripje naar de Amalfikust is

Goedkoop naar de Amalfikust

Met Lidl kun je nu goedkoop naar de Amalfikust en dat is toch de perfecte bestemming voor jou en je moeder? De supermarktketen biedt in ieder geval een fly-drive vakantie, zodat je dit pareltje goed kunt ontdekken.

Voor €599 kun je acht, elf of twaalf dagen de complete kust ontdekken en eten bij de allermooiste restaurants met nog mooier uitzicht. De reisperiode is van mei tot en met oktober 2019, dus jullie hebben genoeg tijd om dit speciale reisje van A tot Z te plannen.

De kleine lettertjes

Maar wat krijg je precies voor die €599? Het is inclusief een retourvlucht Eindhoven, Amsterdam, Brussel of Charleroi. Daarnaast krijg je zeven, tien of elf overnachtingen in een twee persoonskamer, ontbijt én natuurlijk een auto om rond te rijden, inclusief basisverzekering.

Qua kosten moet je nog wel even de toeristenbelasting betalen (€1,70 per persoon per nacht) en reserveringskosten à €19,95 per boeking. Klik hier om naar de actie te gaan.

Lees ook: De 10 allerleukste plekjes in Italië waar je een lekker wijntje wit drinken met je beste vriendinnen

Reageer op artikel:
Woehoe! Je kunt nu super goedkoop met je moeder naar de Amalfikust
Sluiten