Isis van Graas
Isis van Graas Life 28 jan 2020

Maccie fans opgelet: je kunt nu trouwen in McDonald’s en het is super goedkoop

Voor alle meiden die maar niet genoeg kunnen krijgen van McDonald’s hebben we super goed nieuws te vertellen. Bel je lover maar snel op want jullie ideale bruiloft gaat er vanaf vandaag ineens heel anders uitzien. Wie wilt er nu niet trouwen in de lekkerste fastfoodketen van de wereld?

Maccie fans staan jullie klaar? Trouwen in McDonald’s is vanaf nu echt ‘een ding’ en ook super goedkoop. Het is echt waar, dromen komen toch echt uit.

Trouwen in McDonald’s

Zijn jij en je partner allebei ontzettende fans van McDonald’s? In Hong Kong is het vanaf nu mogelijk om in een van hun 15 filialen te trouwen tussen de Franse frietjes. Het enige wat jullie nu nog tegenhoudt is de vliegreis naar de andere kant van de wereld.

Een Amerikaanse YouTube ster en haar man hebben de bruiloftlocatie geprobeerd en er een video over gemaakt. Zie hier het resultaat van een typische McDonald’s bruiloft.

Kies je menu

je kunt kiezen uit vier verschillende trouwpakketten, tussen de €350 en €1150. Het gehele McDonald’s filiaal is voor twee uur lang voor julloie. Kiezen jullie het goedkoopste pakket? Dan komt er een ceremoniemeester langs om jullie te trouwen en hebben jullie beschikking over een audio-installatie. Willen jullie helemaal uitpakken? Kies dan het duurste pakket met trouwringen, een boeket en een stukje appeltaart.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Maccie fans opgelet: je kunt nu trouwen in McDonald’s en het is super goedkoop
Sluiten