Check de goedkope beautytool die backstage gebruikt werd bij Dior

Het is niet dat Peter Philps, make-up artist en creative director van Dior,  geen super professionele make-up kwasten ter beschikking heeft. Maar voor de Dior 2015 herfstshow maakte hij gebruik van de oogschaduwkwastjes die je gratis bij een Dior oogschaduw krijgt. Daar had hij twee redenen voor.

De eerste reden is dat wanneer je de spons applicators van Dior nat maakt, ze super goed de gepigmenteerde oogschaduw oppakken. Doop de sponsjes in een kopje water en strijk er daarna mee over de oogschaduw. Wanneer je de oogschaduw op het ooglid aanbrengt zul je zien dat deze er enorm gepigmenteerd en metallic-achtig uitziet. Philips claimt dat hij zelfs met een professionele make-up kwast niet het intense resultaat krijgt wat hij nu gekregen heeft.

De look

De tweede reden is de vorm van de applicator. Hiermee kon hij perfect de ronde vorm creëren die hij voor ogen had. Dit doe je door de spons applicator in de binnenste hoek van je oog te zetten, en daarna met lichte druk de vorm van je wenkbrauwen te volgen. Laat de oogschaduw tot voorbij de buitenste ooghoeken doorlopen, en eindig in een ronde vorm.

Zo zie je maar weer, je hebt niet altijd professionele kwasten nodig. Thank you Dior.

Reageer op artikel:
Check de goedkope beautytool die backstage gebruikt werd bij Dior
Sluiten