Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 13 november 2019

Binnenkort het dobbelspel met vriendinnen? Dit zijn de leukste cadeautjes onder de €5

Sinterklaas, SinterKerst én Kerstmis ligt in het verschiet. Speel jij ook elk jaar traditiegetrouw het dobbelspel met je vriendinnen? Wij zochten de leukste cadeautjes onder de €5,00 voor jou op.

Elk jaar is het weer een uitdaging om de allerleukste cadeautjes te vinden voor het dobbelspel. Het mag niet te veel kosten maar het moet wel héél leuk zijn.

De leukste cadeautjes onder de €5,00 voor het dobbelspel

Het leukste aan dit spel is dat er áltijd wordt gevochten om de parels onder de cadeaus te bemachtigen. Uiteraard wil je natuurlijk dat jouw cadeaus populair zijn.

Dit wordt vechten voor de mooiste cadeautjes

Wij zochten voor jullie de leukste cadeautjes onder de €5,00 op waarmee jij het dobbelspel lekker kunt op hitsen. Wedden dat het een strijd wordt om nooit te vergeten? Kies snel jouw favorieten:

kerstballen HEMA

1. Schattige kerstballen van HEMA €2

Hóe geweldig leuk is deze kerstbal van de HEMA? Geef je toch liever de bekende rookworst of de hotdog? Ook die hebben ze bij HEMA.

telefoonhoesje Primark

2. Telefoonhoesje van Primark €3,50

Een nieuw telefoonhoesje is altijd goed want die vervang je zelf toch minder snel. Wedden dat er wordt gevochten om dit unicorn exemplaar?

dobbelspel cadeaus

3. Koperkleurig waxinelichthoudertje van H&M € 1,99

Een waxinelichthoudertje die elk interieur iets meer luxe geeft. Perfect om meer sfeer te brengen in huis tijdens de koude wintermaanden.

dobbelspel cadeautjes

4. Papaya sokken van Monki €4

Iedereen wordt toch blij van vrolijke sokken? De papaya is dé nieuwe avocado. Heerlijk voor een avondje Netflixen.

dobbelspel cadeautjes

5. Notitieboekje HEMA €3

Van notitieboekjes kun je nooit genoeg hebben. Helemaal niet aan het einde van het jaar waarin we allemaal bezig zijn met de plannen van 2020. Deze is helemaal cute met de bewegende glitters.

dobbelspel cadeaus

6. Unicorn lichaamsverzorging giftset van Action 4,95

Zijn jij en de meiden helemaal gek van unicorn? Dan is deze set iets waar sowieso om gevochten wordt. Van badparels tot aan een bodyscrub; het zit allemaal in één pakket.

dobbelspel cadeaus

7. Porseleinen bordje met motief van H&M € 4,99

Hoe schattig is dit bordje? Leuk voor een taartje maar bijvoorbeeld ook voor je sieraden. Er zijn ook nog andere delen van het servies verkrijgbaar.

dobbelspel cadeaus

8. Thermolate handschoenen van Action €1,49

Wil jij naast de leuke hebbedingetjes ook een praktisch cadeau beschikbaar stellen voor het dobbelspel? Dan zit je altijd goed met deze handschoenen die dun zijn maar wel je handen warm houden in de winter.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Binnenkort het dobbelspel met vriendinnen? Dit zijn de leukste cadeautjes onder de €5
Sluiten