Deze spotgoedkope concealer is ontzettend goed en kost maar €4,95

Weet je nog dat het internet gek werd van die ene fantastische Essence mascara? Dan gaat je beautyhart nu waarschijnlijk ook harder kloppen, want de nieuwe goedkope concealer van Makeup Revolution schijnt geweldig te zijn. Niets zo fijn als een goedkope concealer vinden die minstens zo goed is als je concealers waar je dertig euro voor betaalt.

Misschien ken je de populaire Shape Tape concealer uit Amerika wel. Dekt alles wat je zou willen bedekken en is daarom ontzettend geliefd. Maar raadt eens? De Makeup Revolution concealer zou net zo goed zijn en ook donkere kringen en pukkeltjes als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Goedkope concealer met verbluffend resultaat

Het beste nieuws? De Conceal and Define Concealer kost in Nederland maar 4,95 euro. Wat nog beter is? Er zijn niet drie net-niet tinten, maar achttien kleuren voor verschillende huidskleuren en ondertonen. Zo is de kans groter dat jij je ideale match vindt.

In deze video zie je heel goed hoe de concealer werkt:

Wil je de goedkope concealer bestellen? Webshop Beauty88 verkoopt het of check de verkooppunten van Makeup Revolution in Nederland. Het is onder andere te koop bij Etos.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Deze spotgoedkope concealer is ontzettend goed en kost maar €4,95
Sluiten