Haal die kerstballen maar van zolder – Lidl verkoopt nu kerstbomen voor super weinig geld

De weken vliegen voorbij en voor je het weet is het alweer december. Dat betekent dus dat het hoog tijd wordt om die kerstboom weer eens op te zetten. Haal maar snel je kerstballen van zolder, want bij Lidl scoor jij nu goedkoop een kerstboom.

Bel je vriendinnen maar op, want het is weer tijd om alle kerstballen van zolder te halen en een kerstboom op te tuigen en wat is nu leuker dan een kerstboom versieren met je favoriete meiden?

Kunstkerstboom van Lidl

Ga jij dit jaar voor een echte of voor een neppe kerstboom in je huis? Wij hebben het antwoord voor je, want Lidl komt nu met een kunstkerstboom met een prijs die perfect in jouw budget past. Houd je ook nog wat geld over voor deze té leuke kerstballen van primark of CASA.

De goedkope kunstkerstboom heeft een hoogte van 180 centimeter en is gemakkelijk op te tuigen waardoor jij binnen no time een prachtig versierde boom in je huis hebt staan. Ga jij voor een groene of een witte kerstboom dit jaar? Het kan allebei.

Verkrijgbaarheid

Ren maar snel naar een Lidl bij jou in de buurt, want hier haal je dit jaar voor maarr €24,99 een prachtige kunstkerstboom in huis. Samen met deze boom tover je van jouw huis snel een prachtig kersthuisje. We kunnen al niet wachten tot het ein-de-lijk kerst is, maar dankzij deze kerstboom al helemaal niet meer.

Meer over kerst:

Reageer op artikel:
Haal die kerstballen maar van zolder – Lidl verkoopt nu kerstbomen voor super weinig geld
Sluiten