Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 10 feb 2018

Yes! Deze nieuwe webshop staat VOL met designerkleding voor een prikkie

Het is je vast wel eens overkomen dat je, zonder dat je het doorhad, stond te dagdromen voor de etalage van Valentino of Micheal Kors. Voor onze eigen veiligheid is het vaak maar beter om geen stap in de winkel te zetten. Bij deze nieuwe webshop vol designerkleding lijkt het gevaar mee te vallen, maar niks is minder waar.

Het is vooral gevaarlijk voor onze portemonnee. De goedkope merkkleding die je daar voorbij ziet komen, kwam tot vandaag alleen voor in je dromen.

Hier scoor je goedkope merkkleding

Maison Lab is de naam die je vanaf nu in je geheugen vast wil ketenen. Het is de naam van een nieuwe Belgische webshop die eigenlijk één groot designer outlet is. Kleding en accessoires van merken als Micheal Kors, Valentino, Pepe Jeans, Pauls Boutique, Lacoste en Zoe Karssen staan online voor een prikkie.

goedkope merkkleding

De webshop belooft altijd vijftig procent korting op merkkleding, snelle levering en altijd items die on trend zijn. De webshop is nog vers van de pers en wordt nóg voller en leuker dan dat-ie nu al is. Kom maar op, wij zijn er klaar voor.

Maison Lab

Reageer op artikel:
Yes! Deze nieuwe webshop staat VOL met designerkleding voor een prikkie
Sluiten