Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 14 jul 2019

Dit zijn de goedkope stranden in Nederland, ideaal voor het mooie weer

Het mooie weer is ‘weer’ van start en om die reden is het handig om te weten wat de goedkope stranden in Nederland zijn. In dit artikel lees je waar wat kost, want dat kan onderling fors verschillen. Een flesje zonnebrand is per regio flink anders geprijsd en daarom tippen wij jou maar al te graag.

Pak je strandhanddoek maar in, want het belooft weer zonnig weer te worden. Waarschijnlijk vergeet jij van alles, denk aan water of zonnebrandcrème. Nou ja, wij vergeten die dingen altijd. Dit mag de pret niet drukken, want dat koop je gewoon lekker daar. Maar voor een strandbedje moet je ook al in de buidel tasten. Daarom is het wel zo handig om te weten wat de goedkope stranden in Nederland zijn.

Goedkope stranden in Nederland

Niet iedereen kan een dure vakantie boeken en zelfs een strandbezoek in eigen land kan hoog oplopen. Om die reden zocht Travelbird uit wat de gemiddelde prijs is van de stranden in eigen land. En zo ontstond de lijst met goedkope stranden in Nederland.

Bij het maken van dit overzicht werden diverse factoren meegenomen. Denk aan: faciliteit kosten (toegangsprijs en de kosten van een ligstoel en parasol), een flesje zonnecrème, water, bier, lunch en ijsjes. Hieruit is een handige lijst ontstaan, die wij kunnen bekijken en daarop onze strand keuze bepalen.

Top 10 goedkoopste stranden van Nederland

1. Ameland
2. IJmuiden
3. Schiermonnikoog
4. Domburg
5. Renesse
6. Zandvoort aan Zee
7. Cadzand
8. Vlissingen
9. Wijk aan Wijk
10. Terschelling

Vlieland is het duurste strand van Nederland.

Naast dat Travelbird ons wil informeren is het een uitnodiging om eens een ander strand te bezoeken, dan dat je gewend bent. Met dit lijstje komen andere namen naar voren en verbreed jij je strand-horizon. Het lijstje staat hieronder en dat komt fantastisch van pas. Wil jij de strand prijzen van over de hele wereld zien? Check dan de website van Travelbird.

Goedkope stranden in Nederland

Travelbird

Reageer op artikel:
Dit zijn de goedkope stranden in Nederland, ideaal voor het mooie weer
Sluiten