Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Travel 10 april 2019

Op zoek naar een goedkope vakantie met de meiden? Meld je aan als huizenoppas

Wij dromen alweer over onze volgende meidenvakantie. Helaas betekent dat ook dat we eventjes moeten sparen voordat we kunnen boeken. Of toch niet? Je kan namelijk gratis een vakantie organiseren door je op te geven als huizenoppas. De kans bestaat dat jij en je vriendinnen betaald een paar weken in een prachtig onderkomen mogen verblijven.

Dat klinkt natuurlijk helemaal fantastisch, maar er zit wel een klein addertje onder het gras. Als huizenoppas moet je namelijk uiteraard je onderkomen goed schoonmaken. Daarnaast zijn er vaak ook huisdieren aanwezig voor wie je gaat zorgen, maar dat nemen we natuurlijk voor lief. Ook zijn niet alle huizen waar je op kan passen even mooi, dus het is wel eventjes speuren voordat je een mooi huis hebt gevonden.

Huizenoppas als goedkope vakantie

Op de website genaamd huizenoppassite.nl kan je je aanmelden als huizenoppas. Dit houdt in dat je een tijdje logeert in (bijzondere) huizen om de plantjes water te geven, op dieren te passen of gewoon om het netjes te houden. Andere websites waar je je kunt aanmelden als huizenoppas zijn holidaylink.com en huisoppas.nl.

Wat hier zo fijn aan is? Het betekent dat je tijdelijk geen huur betaalt, je de wereld rond kan reizen en je mogelijk een periode in een miljoenenvilla kan wonen. Wat willen we nog meer? Er staan aardig wat pareltjes op de website en wij hebben er totaal geen problemen mee om in een van deze prachtige optrekjes te verblijven.

Maar voordat je je huur opzegt, raden we wel aan om eerst even goed te zoeken op de website. Naast de paar strandhuizen en villa’s, staan er namelijk ook aardig wat minder mooie huizen op de website. Maar goed, als je netjes bent en geen problemen hebt met honden of katten, kan dit zomaar de goedkope vakantie van je dromen worden.

Lees ook: Dit wil je! Hoe je een half jaar kunt reizen door geld te besparen met deze tips

Reageer op artikel:
Op zoek naar een goedkope vakantie met de meiden? Meld je aan als huizenoppas
Sluiten