Renée
Renée | LinkedIn Travel 7 mei 2019

Deze droomvilla op Bali is gewoon te boeken en je verblijft er al voor een prikkie

Droom je er ook van om samen met je lover of vriendinnen een paar weken op Bali te vertoeven en een dikke villa te boeken? Nou, waarom doe je het dan niet? Beautify vond de ultieme droomvilla en het beste nieuws is dat het niet eens super veel geld kost om hier te verblijven.

Die villa op Bali boeken kost je 1. niet veel moeite en 2. ook niet onwijs veel geld. Het pareltje dat de Beautify redactie heeft gevonden voldoet ongetwijfeld aan al je eisen.

Fantastische villa op Bali boeken

De villa van je dromen vind je in de kustplaats Seminyak. De naam van het resort is Tony’s Villas & Resorts. Het resort bestaat uit meer dan 70 kamers, bungalows en villa’s en geloof ons als we zeggen dat je spontaan vakantiekriebels krijgt als je de plaatjes ziet.

Ben je ’s ochtends heerlijk uitgeslapen? Dan hoef je maar 800 meter te lopen om je voeten in het zand te zetten. Heerlijk toch? Als dit niet het ultieme vakantiegevoel is, dan weten wij het ook niet meer.

villa bali boeken
villa bali boeken
villa bali boeken

Prijzen

Zie je jezelf al in de zon liggen met een cocktail in je hand bij Tony’s Villas & Resorts? Mooi, want je kunt er voor een normale prijs verblijven. In oktober kun je hier bijvoorbeeld tien dagen verblijven voor €886. En ja, hier is je vliegticket bij inbegrepen. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Lees meteen deze tips om je trip voor te bereiden: Dit zijn de allermooiste onontdekte plekjes van Bali

Reageer op artikel:
Deze droomvilla op Bali is gewoon te boeken en je verblijft er al voor een prikkie
Sluiten