Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 14 jun 2017

Te cool: Japan heeft nu een Google Maps street view voor katten

In Japan is nu een Google Maps street view voor katten. Dat is niet voor katten die de weg niet kunnen vinden. En ook niet gemaakt door katten met een cameraatje op hun hoofd. Nee, in deze stad zijn zóveel katten dat de makers van deze street view applicatie jou de kans geven om de stad te ontdekken als kat. En dat is té cool.

Google Maps street view als kat

Japan heeft een geniaal plan bedacht om kattenliefhebbers naar de stad Onomichi te lokken. Niet gek, want de stad staat bekend om de 150.000 katjes die er leven. Een waar paradijs als jij een zachte wolbol niet kunt weerstaan.

Vergeet daarom de normale Google Maps en gebruik street view voor katten. Als toerist kun jij de straten verkennen van het perspectief van een kat. Een grote kans dat jij allemaal katten tegenkomt tijdens je tripje.

Katten spotten

Deze Google Maps street view is gemaakt vanuit de ogen van Lala, een wollig katje met smaragdgroene ogen dat woont bij de lokale kapper. Nu ben jij klaar om te ervaren hoe het is om zo groot te zijn als een kat.

Tot nu toe bevat de app nog maar twee straten, maar de makers zijn druk bezig om dit uit te breiden. Heb jij nog even geld om te sparen voor een ticket naar Japan en tegen die tijd kun je de hele stad rond om katjes te spotten. Droomvakantie.

Kun je meteen hier naartoe: Crazy cat ladies opgelet! Er bestaat een Katteneiland in Japan met meer katten dan mensen

Reageer op artikel:
Te cool: Japan heeft nu een Google Maps street view voor katten
Sluiten