Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 28 jul 2018

Life goals: je kunt nu als een echte Gossip Girl verblijven in New York

Luister, Upper East Siders. Wanneer je een reisje naar New York op de planning hebt staan, kun je dit nu ervaren als Serena van der Woodsen of Blair Waldorf. Met de ‘Gossip Girl Packages’ verblijf je als een ware elite in het fenomenale ‘Lotte New York Palace’.

Vergeet je haarbandjes niet in te pakken, he?

De Gossip Girl ervaring

Voor de echte Gossip Girl ervaring, kun je kiezen uit twee arrangementen. Met de ‘Standard Gossip Girl Package’ drink je net als in de serie cocktails bij ‘Trouble’s Trust’, waar je ook een welkomstbox vol macarons en prosecco snoepjes krijgt.

Filmlocaties spotten

En da’s nog niet alles, want als kers op de taart krijg je ook nog eens 25 procent korting op een On Location GG Tour. Hierop staan alle filmlocaties uit de serie afgebeeld. Kun je lekker lunchen op de trappen van The Mets.

❤️❤️

A post shared by Gossip Girl © (@gossipgxoxo) on

Meer luxe, graag

Als dat nog niet luxe genoeg voor je is, kun je het ook nog fancier aanpakken. Boek de Champagne of Jewel Suite, en krijg daarmee een upgrade naar de ‘Luxurious Gossip Girl Package’.

Gouden frietjes

Je krijgt dan een fles Dom Perignon bij aankomst, en truffel tosti’s en Franse frietjes bezaaid met eetbare gouden (!) vlokken voor vier personen. En je ontvangst gratis passen voor de ‘On Location GG Tour’.

Waar wacht je nog op? Boeken dat ticket naar The Big Apple!

Xoxo, Beautify.

Dit is de nieuwe trailer van The Purge (de serie), en hij is écht eng

EliteDaily

Reageer op artikel:
Life goals: je kunt nu als een echte Gossip Girl verblijven in New York
Sluiten