Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 13 december 2017

OMG! Gossip Girl blijft op Netflix en dat is alles wat we vandaag wilden horen

We zitten hier een potje de janken. En niet omdat we intens verdrietig zijn. Dat was begin deze maand. Dit keer huilen we omdat we de gelukkigste personen op aarde zijn. En dat heeft alles te maken dit nieuws dat we op het Twitteraccount van Netflix lazen.

Zeg ons dat het waar is, Netflix, zeg ons dat het zo ontzettend waar is. Zeg ons alsje-, alsjeblieft dat het 100 procent waar is wat we lezen. Dat Gossip Girl blijft en dat we tot het oneindige de serie kunnen bewonderen op ons scherm.

Gossip Girl blijft op Netflix

Wat hebben we gelachen en wat hebben we gehuild. Beide kon voorkomen als we naar Gossip Girl keken. En volgend jaar wordt het gelukkig net zo makkelijk om de serie terug te kijken. Netflix houdt een grote schoonmaak en Gossip Girl is toch NIET de sjaak. Nou ja, wij zijn eigenlijk toch niet de sjaak. En dat hebben we allemaal te danken aan deze Tweet:

Als we deze Tweet mogen geloven, dan is de hele serie na 31 december nog gewoon op Netflix te zien. Geen paniek meer en geen slapeloze nachten. Thank god. Even goed nog een Gossip Girl-marathon met kerst?

Misschien wil je dit ook wel zien: Netflix heeft een romantische kerstfilm gemaakt en dit wordt écht je lievelings

Reageer op artikel:
OMG! Gossip Girl blijft op Netflix en dat is alles wat we vandaag wilden horen
Sluiten