Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 3 november 2017

Je mag met Chuck Bass trouwen als je alle 10 de vragen in deze quiz goed hebt

Deze week is een fantastische Gossip Girl week. Er komen nieuwe afleveringen met de originele cast, je kon kwijlen boven de plaatjes van Chuck Bass anno 2017 en nu voegen we daar nog een extra optie aan toe: je mag met Chuck Bass trouwen als je alle vragen in deze Gossip Girl quiz goed hebt.

Oké, hij heeft nog geen toestemming gegeven, maar wij denken dat de kans groot is. Als je bij Chuck Bass wil horen moét je een echte Upper East Sider zijn. En die word je niet zomaar. Tenzij je genoeg hebt opgelet tijdens de aflevering van Gossip Girl. En dan hebben we het met name over de allereerste aflevering.

In onderstaande Gossip Girl quiz krijg je namelijk tien vragen voorgeschoteld over die allereerste aflevering van onze lievelingsserie. Als jij ze alle tien goed hebt in één keer (niet valsspelen) dan betekent het, dat jij de Upper East Side als geen ander kent. Dat betekent ook dat je perfect bij de Gossip Girl clan zou passen. Je weet immers niet voor niets alle roddels en feitjes. En dat betekent weer dat Chuck Bass en jij een match made in heaven zijn.

Heel veel succes met deze Gossip Girl quiz en deel alsjeblieft je score met ons.

[playbuzz-item url=”//www.playbuzz.com/wayneparkerkent10/hoe-goed-ken-jij-de-eerste-aflevering-van-gossip-girl-nog”]

Wil je nog een quiz doen?Hier kun testen hoever jij zou komen als je mee zou doen aan Expeditie Robinson.

Reageer op artikel:
Je mag met Chuck Bass trouwen als je alle 10 de vragen in deze quiz goed hebt
Sluiten