Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Life 18 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Gossip Girl keert officieel terug en dit is het beste nieuws OOIT

Hi Upper East Siders, we hebben héél goed nieuws voor jullie. Viel jij ook in een zwart gat toen alle schandalen van Serena, Blair, Nate, Chuck en Dan na zes seizoenen Gossip Girl aan een einde kwamen? Bel dan maar vast je vriendinnen voor een serie-avondje, want Gossip Girl krijgt officieel een reboot.

We kregen lange tijd geen genoeg van alle drama die zich afspeelde aan de New Yorkse Upper East Side, totdat de serie na 121 stopte. Het bleef lange tijd stil rondom Manhattan’s Elite, maar nu is officieel bevestigd dat de beste serie ooit een reboot krijgt.

Gossip Girl krijgt een reboot op HBO Max

Gossip Girl maakt een comeback op de nieuwe streamingsdienst HBO Max. Deze comeback is helaas zonder Leighton Meester en Blake Lively, maar wel met evenveel drama als we van de serie gewend zijn. Het gerucht dat er een tweede Gossip Girl kwam ging al een tijdje, maar de knoop werd pas doorgehakt als het originele productieteam aan boord was. En halleluja, bedenkers Josh Schwartz, Joshua Safran en Stephanie Savage hebben getekend.

Net zoals de vorige serie, is de reboot gebaseerd op de boeken van Cecily von Ziegesar. Toch zal de reboot wel iets verschillen van de Gossip Girl die we kennen. Het verhaal volgt een nieuwe generatie op de New Yorkse privéschool en speelt zich af acht jaar nadat de Gossip Girl-site offline ging. Sindsdien is er veel veranderd, social media heeft de rol van Gossip Girl overgenomen. Dat is precies het onderwerp dat ze met de reboot aansnijden. Maar geen paniek, reken ook vooral op veel juice en schandalen.

De scandaleuze reboot bekijk je op de nieuwe streamingdienst HBO Max, die pas in 2020 in Amerika live gaat. Wanneer wij mogen genieten van alle nieuwe escapades in Manhattan is dus nog onbekend. Tot die tijd genieten we van Gossip Girl op Netflix, XOXO.

Lees ook: De 6 meest onrealistische dingen die we zagen in Gossip Girl (en nooit gebeuren in het echte leven)

Deadline

Reageer op artikel:
Gossip Girl keert officieel terug en dit is het beste nieuws OOIT
Sluiten