Isis van Graas
Isis van Graas Life 26 april 2019

Er bestaat een speciale Gossip Girl reis en je kunt ‘m nu boeken met je vriendinnen

Het is écht waar: er bestaat een reis waardoor je als een van je favoriete Gossip Girl personages door het leven kan. Dus heb je zin om je inner Serena of Blair naar boven te halen en door een eigen chauffeur rondgereden te worden? Misschien kan je deze droom binnenkort van de bucketlist afstrepen.

Is het altijd al een droom geweest om als de elite uit Manhattan te leven? Lees dan snel verder want er is een nieuwe update uit Gossip Girl land.

Lees ook: Dit bedrijf betaalt je meer dan 100.000 euro om dit jaar de wereld rond te reizen

Gossip Girl reis

Er zijn twee pakketten waaruit je kunt kiezen, zodat je zelf bepaalt hoe luxe jouw reis wordt. Als eerste heb je het ‘Standaard Gossip girl Pakket’. Deze bestaat uit twee cocktails geïnspireerd op de show en een welkomstpakket vol met koekjes en prosecco-snoepjes. Daarnaast krijg je een kaart met daarop alle Gossip Girl filmlocaties in het Lotte Palace. Voor de On Location GG Tour krijg je 25% korting.

Was dit nog niet elitair genoeg? Dan is het ‘Luxurious Gossip Girl Pakket’ wel wat voor jou. Je boekt de Champagne- of Jewel Suite en krijgt daarbij een fles Dom Perignon en gegrilde truffelkaas met frietjes (met gouden vlokken) voor vier personen. Ook krijg je daarbij vier passen voor de On Location GG Tour.

Gossip Girl

De On Location GG Tour

Tijdens deze tour bezoek je alle hotspots tijdens het filmen van Gossip Girl. Natuurlijk breng je ook een bezoekje aan de Met Steps om foto’s te maken. Daarna kom je langs de Vera Wang boutique waar Blair haar trouwjurk ging passen toen ze met de prins ging trouwen. Vervolgens neem je ook nog een kijkje in het Empire Hotel en de meest iconische plek, Grand Central Station.

Waarom wil je deze reis boeken?

Er is geen twijfel mogelijk dat het leven als een Manhattans elite duur is. Je zou de trein naar Grand Central Station kunnen nemen en alle bezienswaardigheden zelf afgaan.

Als jij en je vriendinnen de scènes van jullie favoriete show willen herbeleven met alle luxe van dien, dan is het absoluut de moeite waard om hiervoor te sparen. XOXO.

Lees ook: Winning! Meisjes die in hun eentje reizen worden aardiger gevonden

Reageer op artikel:
Er bestaat een speciale Gossip Girl reis en je kunt ‘m nu boeken met je vriendinnen
Sluiten