Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 12 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

5 dingen die je hebt geleerd van de vriendschap tussen Serena en Blair

Je zou denken dat elitemeisjes geen problemen hebben maar niks blijkt minder waar als we Gossip Girl moeten geloven. Het drama van het middelbare school leven treft zelfs de Upper East Siders en Serena en Blair bleef niks bespaard. Dit is wat we allemaal hebben geleerd van B. en S. en de vriendschap tussen deze twee.

“You know you love me, XOXO Gossip Girl.” De vriendschap tussen Serena en Blair ging van het ene uiterste naar het andere uiterste. Haat en liefde, net zoals in een echte relatie. Dit is wat we van de twee vriendinnen hebben geleerd.

Serena en Blair

De twee bekendste Upper East Siders uit Gossip Girl spelen een grote rol in onze favo serie. Wie weet lijkt het leven van jou en je beste wat betreft struggles wel heel erg op dat van hen maar dat betekent ook dat jij en je beste vriendin voor altijd samen blijven.

1. Beste vriendinnen overkomen elke ruzie

Zelfs als jullie het bed met dezelfde lover hebben gedeeld is jullie vriendschap daartegen bestand. Ze zeggen niet voor niks bro’s before ho’s, in dit geval geldt dat ook voor meiden.

Al hebben jullie daarna maanden ruzie, jullie weten elkaar daarna altijd weer te vinden. Echte bfflnmwh’s dus (Best Friends For Life No Matter What Happens).

2. Beste vriendinnen zijn ook zussen

Jouw bestie is niet alleen je beste vriendin want ze voelt voor jou als familie. Blair zei ooit tegen Serena: “We’re sisters. You’re my family. What is you is me. There is nothing that you could ever say to make me let go. I love you.” En dat omschrijft toch wel het gevoel dat jij en je beste vriendin ook voor elkaar hebben.

3. Beste vriendinnen hebben verschillende karakters

Het feit dat jullie beste vriendinnen zijn hoeft niet te betekenen dat jullie een exacte kopie zijn van elkaar. Sterker nog jullie kunnen elkaars tegenpolen zijn. Blair staat het liefst altijd in het middelpunt en van Serena hoeft dat niet per se. Ze voegen zich naar elkaar en dat doen jij en je vriendin ook.

4. Beste vriendinnen hebben koosnaampjes

Jullie zijn geen echte vriendinnen als jullie geen bijnamen hebben. In dit geval hebben B. en S. ontelbaar veel koosnaampjes voor elkaar en voor alle beste vriendinnen is dat herkenbaar. Niemand anders mag deze namen gebruiken want het is iets speciaals tussen jullie twee.

5. Beste vriendinnen zijn als magneten

Jullie blijven bij elkaar terugkomen (wat er ook gebeurt) en uiteindelijk is er ook niemand tussen te krijgen. Jullie hebben fases waarin jaloezie wel degelijk een rol speelt binnen jullie vriendschappelijke relatie, al helemaal als het een andere meid betreft, maar uiteindelijk worden jullie weer als twee magneten naar elkaar toe gezogen en dat is maar goed ook.

Reageer op artikel:
5 dingen die je hebt geleerd van de vriendschap tussen Serena en Blair
Sluiten