Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 17 jan 2018

Whait what?! Verdwijnt Gossip Girl nou toch van Netflix?

Nee, nee, nee. Dit nieuws kunnen we even niet aan op de vroege morgen. Werd het eerder nog bekend gemaakt op dat Gossip Girl dit hele jaar nog te zien zou zijn op Netflix, nu wijst alles erop dat de serie binnenkort tóch gaat verdwijnen van de streamingdienst.

Het leven is niet eerlijk. Dat is een ding dat duidelijk is geworden op deze woensdagochtend. Want Gossip Girl verdwijnt per 15 februari 2018 van Netflix. Snik.

Eerder waren er al geruchten dat je favoriete serie met Manhattan’s Elite van de streamingdienst zou verdwijnen. Maar Netflix gaf toen de verlossende reactie dat je nog heel 2018 zou kunnen genieten van Serena, Blair, Nate, Dan en natuurlijk Chuck Bass.

Gossip Girl verdwijnt toch van Netflix

Alleen nu lijkt het er toch weer op dat Gossip Girl verdwijnt van Netflix, per 15 februari. Volgen jullie het nog?

Als je de serie via Netflix kijkt, staat er nu namelijk een waarschuwing bij, dat je nog maar een maandje kunt binge-watchen.

Als we zelf inloggen zien we dit:

Rechtsboven staat dat de serie nog maar een maandje beschikbaar is:

En er zijn al heel wat andere mensen die deze waarschuwing ook te zien kregen.

Een heel, heel, heel klein sprankje hoop

We hebben Netflix om een reactie gevraagd, maar helaas hebben we nog geen antwoord. Er is daarom nog een spránkje hoop dat Gossip Girl toch niet verdwijnt.

Maar advies: neem het zekere voor het onzekere. Neem de komende maand vrij en zorg dat je alles hebt gezien voor het te laat is.

Reageer op artikel:
Whait what?! Verdwijnt Gossip Girl nou toch van Netflix?
Sluiten