Renée
Renée | LinkedIn Life 24 sep 2018

Doei droom: Het ziet ernaar uit dat Gossip Girl echt niet meer terugkomt

Als iemand je vraagt wat je lievelingsserie aller tijden is dan zeg jij natuurlijk Gossip Girl. Het is wachten op een vervolg, maar het ziet ernaar uit dat dit nooit gaat gebeuren. Tenminste, als het aan Leighton Meester (Blair Waldorf) ligt.

Leighton Meester speelde zes jaar lang de rol van Blair Waldorf en laat in een interview met Porter weten dat ze het niet graag nog een keer doet.

Ik kopieerde iconische Blair Waldorf outfits inclusief haarbandjes

Leighton Meester lijkt geen vervolg op Gossip Girl te willen

Je hart wordt hiermee gebroken en misschien pink je een traantje weg, maar Leighton Meester laat duidelijk weten hoe ze over die magische periode denkt. Want ja, het is bijzonder en het was de serie waarmee ze doorbrak. Het betekent alleen niet dat álles fantastisch was aan de serie.

‘Ik was jong toen ik met Gossip Girl begon’, vertelt Leighton Meester. ‘Ik ben niet achtervolgd door die tijd. Maar het is interessant en nuttig voor mij om terug te kijken op die tijd en te realiseren ‘ik weet niet of dit de gezondste omgeving was’.’

Lange werkdagen en druk

Niet alleen de werkdagen waren pittig – hallo werktijden van 5 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds – maar ook de druk van buitenaf.

‘Als je niet het juiste perspectief hebt, kun je zeker in de war worden gebracht door mensen die zo aardig tegen je doen of je veroordelen op je gedrag dat typisch is van een 20 of 21-jarige.’

Leighton krijgt vaak de vraag die we ons allemaal afvragen: mist ze Gossip Girl? ‘Het was een bijzondere tijd die vol uitdagingen zat. Maar ik zou het nergens voor inruilen. De waarheid is dat het een unieke, geweldige ervaring was. Maar nee, ik zou niet terug willen. Ik was een kind.’

Spaanse Gossip Girl

Mocht er ooit een Gossip Girl vervolg komen, dan doet Leighton Meester dus niet mee. Gelukkig is er wel ander nieuws om je dag iets beter te maken.

Er komt namelijk een Spaanse versie van de populaire serie en hopelijk wordt dat net zo bijzonder:

Yehes! De trailer van Elite (de Spaanse Gossip Girl) is hier en het is heerlijk

Porter

Reageer op artikel:
Doei droom: Het ziet ernaar uit dat Gossip Girl echt niet meer terugkomt
Sluiten