Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 9 okt 2017

OMG!! Het vervolg op Gossip Girl lijkt er écht te gaan komen

Dit is het beste nieuws sinds, sinds, tja, sinds het ontstaan van Gossip Girl eigenlijk, tien jaar geleden. Alle tekenen wijzen er u namelijk op dat Gossip Girl terug gaat komen. Én dat alle originele acteurs mee gaan spelen.

Deze week kon niet beter beginnen. Was je in mineur omdat het maandag is en je weer aan de bak moet? Dan is je stemming nu waarschijnlijk omgeslagen en sta je een gat in de lucht te springen. Want beter nieuws dan een revival van Gossip Girl kunnen we ons niet wensen.

Hello Upper East Siders

Je one and only source of the scandalous lifes of Manhattan’s elite komt terug. Althans, dat is wat een insider heeft verteld aan Nowtolove.com.au.

Eerder waren er al geruchten dat Gossip Girl met een film zou komen, maar nu lijkt alles erop te wijzen dat er weer een serie komt.

De bron zegt: ’Het is nog een kwestie van de puntjes op de ‘i’ zetten en dan kunnen we beginnen.’

Hier zullen de nieuwe Gossip Girl afleveringen over gaan

Volgens de anonieme bron is het plot van de afleveringen al helemaal uitgewerkt. De serie zal verder gaan waar het een paar jaar geleden was gestopt. En dan zal er een kleine sprong in de tijd vooruit zijn.

Een paar dingen zullen wel veranderen. Onder andere dat Gossip Girl zelf weer anoniem zal zijn. (Spoiler: het zal dus niet meer Dan Humphrey zijn).

Yes yes yes, iedereen komt terug

Volgens de bron zullen alle originele acteurs weer meedoen. Wij kunnen niet wachten tot Chuck weer met zijn sexy stem zal zeggen dat hij Chuck Bass is, zucht…

Blake Lively aka Serena was een van de eersten die mee wilde doen aan de comeback. Leighton Meester (Blair), was iets minder happig, omdat ze geen zin had om weer met Blake te werken, maar heeft naar verluidt toch getekend.

Wanneer de serie terug komt is nog even afwachten. Maar volgens de insider is het slechts een kwestie van tijd voor er gefilmd gaat worden. We kunnen niet wachten.

Ben jij een echte Gossip Girl fan? Dan vind je dit vast heel grappig: Gossip Girl is 10 jaar: Deze 30 gedachtes heb je als je de allereerste aflevering terugkijkt

Reageer op artikel:
OMG!! Het vervolg op Gossip Girl lijkt er écht te gaan komen
Sluiten