Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 12 december 2019

Met deze anti-gourmet spray verdwijnt die vieze geur na het gourmetten meteen uit je huis

Uiteten gaan tijdens de feestdagen is leuk. Maar toch is er één ding wat altijd onze favoriet blijft, namelijk gourmetten. Het is oh zo lekker, maar helaas zit hier ook een nadeel aan: de geur. Maar met de Anti-Gourmetgeur Spray is dat vanaf dit jaar verleden tijd.

Van groente tot de lekkerste stukjes vlees, tijdens gourmetten zit er voor iedereen wel wat lekkers bij. Maar de geur die de rest van de feestdagen in je huis hangt, willen we er liever niet bij.

De Anti-Gourmetgeur Spray

Gek op gourmetten maar doe je het liever niet vanwege de geur? Dan wil je dit jaar toch weer gewoon gourmetten, want wij hebben iets waardoor jij hier geen last meer van hebt. Dankzij de speciale spray kan je gedag zeggen tegen die vervelende geurtjes en genieten van een heerlijke geur in jouw huis.

24Kitchen komt nu namelijk met de allereerste Anti-Gourmetgeur Spray en het is perfect voor de komende feestdagen. De geur bestaat uit een mix van tijm, kruidnagel, een vleugje zwarte thee en een basis van vanille en amandelen. De combinatie van deze geuren zorgt ervoor dat jouw huis na een avond gourmetten nog steeds heerlijk ruikt. Wat willen we nog meer?

Verkrijgbaarheid

Van deze Anti-Gourmetgeur Spray zijn er maar honderd en jij maakt kans om er eentje te winnen. Dus wil jij bakken en genieten zonder die vervelende geurtjes? Klik dan hier om mee te doen. Geloof ons, je huis heeft nog nooit zo lekker geroken tijdens de feestdagen. Dus zeg maar gedag tegen die baklucht en hallo tegen een heerlijke geur.

Anti-Gourmetgeur Spray gourmetten feestdagen
24Kitchen 24Kitchen

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Met deze anti-gourmet spray verdwijnt die vieze geur na het gourmetten meteen uit je huis
Sluiten