Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 7 feb 2018

Bereid je voor: McDonald’s komt met een nóg grotere versie van de Big Mac

Als jij al moeite hebt om een hap van de Big Mac te nemen, omdat het gewoon een onwijs hoog ding is, dan is het tijd om even te gaan trainen om je mond wat wijder te openen (nee, geen vieze grapjes maken nu). Want McDonald’s komt met een burger die nóg groter is dan de Big Mac.

Als trouwe bezoeker van de Mac (eh, wij zijn dat in ieder geval wel, want je krijgt er mooi haar van), voel je je natuurlijk uitgedaagd om de nieuwste burger van de keten te proeven. En al helemaal als dat gaat om een burger die nog bigger is dan de Big Mac.

Big Mac wordt nóg groter

De mensen van McDonald’s dachten dat er nog wel een tandje bovenop de Big Mac kon. En daarom komt restaurant de Gouden Bogen met de Grand Big Mac.

grotere grand big mac
grand big mac

Grand Big Mac

Als dat toch een beetje too much voor je is, of je bent een beginner, dan kun je je cursus ‘Grote Burgers eten’ ook starten met de Mac Jr (junior). Die is net een tikkie kleiner dan de gewone Big Mac.

grand big mac

Volgens Pretty52 is de huge burger al even verkocht geweest in Nederland. Maar we verwelkomen ‘m met liefde terug. Wanneer we dat genoegen hebben, is nog even afwachten. Maar tot die tijd trainen we vast met de reguliere Big Mac. Ook geen straf.

Reageer op artikel:
Bereid je voor: McDonald’s komt met een nóg grotere versie van de Big Mac
Sluiten