Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 13 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

Avocado hemel: Je kunt je nu opgeven om gratis het menu te proeven bij het avocado café in Amsterdam

We schreven eerder al dat er een avocado bar in Amsterdam zou openen en we werden helemaal wild. Want deze groene vrucht is één van de beste dingen in het leven. Zin om gratis te genieten van dit goddelijke goedje? Jij kan nu kans maken op een gratis menu bij het nieuwe avocado café in Amsterdam, the Avocado Show. Goed nieuws voor alle avocadolovers. Aanstaande vrijdag kan jouw avocadohartje wel eens sneller gaan kloppen. Je kunt namelijk kans maken om het menu van The Avocado Show te proeven samen met een vriendin én geheel gratis.

Oh mijn god. Dat wil ik.

Dat dachten we al. Aanstaande vrijdag, 17 maart, zal The Avocado Show in Amsterdam haar deuren van 11 uur tot 16 uur openen voor 40 avocado fans. Tijdens deze exclusieve opening is alles op de menukaart gratis. We herhalen: gratis. Ook de drankjes.

Als jij vrijdag wel zin hebt in een lekker maaltje, schrijf je hier dan snel in en maak kans op twee tickets voor misschien wel het lekkerste evenement ooit. Heb je vrijdag al andere plannen, moet je werken of zit je toevallig met je billen op Ibiza? Geen probleem, als je wint maar niet aanwezig kunt zijn dan krijg je gewoon tegoedbonnen opgestuurd. Dat is toch een geschenk uit de hemel?

Avocado, come to mama.

LEES OOK: Avocado is life! 8 herkenbare situaties als je avocado addict bent

Reageer op artikel:
Avocado hemel: Je kunt je nu opgeven om gratis het menu te proeven bij het avocado café in Amsterdam
Sluiten