Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 9 apr 2018

Morgen is nu al je lievelingsdag: Hier haal je gratis Ben & Jerry’s ijs

Er zijn verschillende redenen waarom we zo verliefd zijn op Ben & Jerry's. Zo is de Chocolate Fudge Brownie smaak te lekker om te laten liggen, is het ook nog eens fairtrade en viert het merk ieder jaar Free Cone Day. En dat betekent gratis Ben & Jerry's ijs.

Je leest het goed, gratis Ben & Jerry’s ijs. Want eerlijk, wie wil daarvoor nu niet in de rij staan? Dus je mag drie keer raden wat voor dag het morgen is: juist, Free Cone Day. Hallo lievelingsdag van het jaar.

Gratis Ben & Jerry’s ijs op Free Cone Day

Free Cone Day is door het ijsjesmerk in het leven geroepen om te laten zien dat Ben & Jerry’s jou als klant waardert. Hun favoriete manier om hun liefde naar jou te tonen is recht naar je maag hart. Daarom: gratis Ben & Jerry’s ijs.

Eerlijk is eerlijk, het zou een nationale dag moeten worden. Vergeet de regen, er is altijd wel een reden om Ben & Jerry’s te eten. Zorg ervoor dat je morgen een ijsje voor nop haalt.

Free Cone Day locaties

Voor je op pad gaat met je besties om het ijs te verorberen is het wel zo handig om te weten waar je aan het juiste adres bent. Het gratis ijs wordt uitgedeeld op de volgende locaties in Rotterdam:
– Schouwburgplein 14:00 uur – 17:00 uur
– Beursplein 15:00 uur – 18:00 uur
– Winkelcentrum Alexandrium (binnen) 14:00 uur – 17:00 uur

Psssst, er rijden ook Ben & Jerry’s trams rond waar je terecht kunt. Je weet dus waar je morgen moet zijn… Rotterdam natuurlijk.

Reageer op artikel:
Morgen is nu al je lievelingsdag: Hier haal je gratis Ben & Jerry’s ijs
Sluiten