Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 3 november 2017

Haha chill! Bij dit restaurant kun je gratis eten als je vriendje Joost heet

Je kiest iemand natuurlijk niet uit op zijn naam, maar als je vriend toevallig Joost heet dan heb je geluk. En hijzelf natuurlijk ook. Jullie maken namelijk kans om lekker samen te gaan genieten van een driegangendiner. Zonder je portemonnee te trekken. En dat allemaal gewoon op Nederlandse bodem.

Gratis eten in een fantastisch restaurant, daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. En als je geen vriendje hebt die Joost heet, dan trommel je toch gewoon een vriend op die Joost heet? Want dat mag ook.

Gratis eten als je Joost heet

Het restaurant dat deze fantastische actie heeft bedacht, heet JOOST. Wow, die zagen we even niet aankomen…

Anyway, het restaurant ligt aan de Vondelstraat in Amsterdam. Als je deze kans niet wil missen, kun je het restaurant een e-mail sturen. Uit alle aanmeldingen worden twintig gelukkige Joosten uitgekozen.

Gratis eten als je Joost heet kan alleen als je als je boy een geldig legitimatiebewijs meeneemt. Want de mensen van het restaurant willen natuurlijk wel zeker weten dat ze een echte-echte Joost uitgenodigd hebben. Het dinertje vindt in ieder geval plaats op 9 november, dus houdt die dag maar voor de zekerheid vrij in je agenda.

Breng snel je Joost op de hoogte want deze week worden de winnaars al uitgekozen.

En als je niet uitgekozen bent, dan ga je toch op 9 november lekker naar de beste snackbar bij jou in de buurt: Héél goed om te weten: Dit is de allerbeste snackbar bij in jou in de provincie

Reageer op artikel:
Haha chill! Bij dit restaurant kun je gratis eten als je vriendje Joost heet
Sluiten