Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 31 jan 2018

Wauw: Hier krijg je gratis gin tonic bij een vertraagde trein en wij willen ook

Als je een sollicitatie, date of tandartsafspraak hebt en je moet met de trein, dan laten ze je altijd in de steek. Zelfs als het spoor niet bedekt is met sneeuw of bladeren van de bomen. En dan is er bijna niets wat onze dag nog goed kan maken. Of toch wel.

Ook als je geen sollicitatie, date of tandartsafspraak hebt; een vertraagde trein komt eigenlijk nooit goed uit. Tenzij je op deze plek woont en toch al onderweg bent naar een feestje bijvoorbeeld.

Vertraagde trein? Hier krijg je GT’s

Gordon’s Gin heeft namelijk ontzettend veel medelijden met alle mensen die de dupe zijn van vertraagd treinverkeer. Om het leed te verzachten, biedt het merk treinreizigers gratis gin-tonics aan of een gin-tonic voor de helft van de prijs. Alles wat de reizigers moeten doen, is de #yaydelay te gebruiken en de drankjes komen naar je toe. Hoe lief?

De service wordt tot nu toe alleen in Londen aangeboden. Echter, iedereen buiten London mag de hashtag ook gebruiken om te laten weten dat je op die plek ook graag gratis gin-tonics wil.

Wij vinden het een ontzettend goed idee. En al helemaal hier in Nederland waar de NS ons maar wat graag in de steek laat. Iedere dag of ieder week een gin-tonic in ruil voor een vertraagde trein? Dat klinkt nog niet eens zo heel verkeerd. #yaydelay.

Reageer op artikel:
Wauw: Hier krijg je gratis gin tonic bij een vertraagde trein en wij willen ook
Sluiten