Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 22 sep 2018

Dit wil je! Jij en je broer of zus krijgen gratis popcorn van Pathé op broer- en zusdag

Op naar de bioscoop want op nationale broer- en zusdag trakteert Pathé broers en zussen op gratis popcorn. We herhalen: gratis popcorn. Quality time met je familie is nog nooit zo leuk geweest.

Gratis popcorn van Pathé

Markeer zondag 30 september maar vast in je agenda want dan is het nationale broer- en zusdag. Op die dag schuiven we allemaal even die typische ruzietjes die jullie zo nu en dan hebben aan de kant. Die ene keer dat je zusje weer je favoriete shirt had ‘geleend’ zonder het te zeggen, vergeet je even.

Wat je wél doet op deze feestelijke dag, is gezellig met je familie naar de film. En zeg nou eerlijk, naar de bioscoop gaan zonder popcorn telt natuurlijk niet echt. Daarom extra goed nieuws: op broer- en zus krijgen jullie van Pathé gratis een grote bak popcorn voor bij de film.

Als je in de bioscoop je eten gaat halen, krijg je op vertoon van je filmticket jullie gratis traktatie. De actie is geldig in alle Pathé bioscopen. Wij gaan alvast kijken naar alle leuke films die eind september in de bioscoop draaien.

Dit vind je ook leuk om te lezen

Dit zijn de komende bioscoopfilms van 2018 die je wil zien met je girls squad

Colourful Rebel

Reageer op artikel:
Dit wil je! Jij en je broer of zus krijgen gratis popcorn van Pathé op broer- en zusdag
Sluiten