Bij sushirestaurant Koi in Utrecht krijg je morgen gratis (!) sushi

Een leuk nieuwtje voor de sushi liefhebbers onder ons. Bel de meiden op want jullie willen morgen naar Utrecht. Morgen opent namelijk het nieuwe sushirestaurant Koi de deuren en jullie kunnen hier terecht voor gratis sushi om de opening te vieren.

Als sushiliefhebber kan je geen genoeg krijgen van Nigiri, Maki, Sashimi, Uramaki en noem maar op. Als jij het liefst iedere maand een sushi avondje inplant ben je maar wat blij met dit nieuwtje, want deze keer hoef je er niet voor te betalen.

Sushirestaurant Koi opent morgen in Utrecht

Sushirestaurant Koi heeft al drie vestigingen in Nederland, namelijk in Arnhem, Tilburg en Amersfoort en morgen opent er ook een vestiging in Utrecht met deze té leuke actie. Op zaterdag kun je hier namelijk tussen 13.00 uur en 16.00 uur terecht voor gratis sushi en betaal je alleen voor de drankjes. Je hebt de keuze uit een geselecteerd deel van de menukaart en dat is nog niet alles.

Er is namelijk ook een té gekke winactie. Gratis sushi voor een heel jaar. Dit klinkt toch als een droom? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het restaurant volgen op Facebook en Instagram, het bericht van de opening delen en liken en je vriendinnen taggen. Veel to-do’tjes, maar je moet er wat voor over hebben.

Plaats en openingstijden

Je vindt het nieuwe sushirestaurant Koi op het Domplein in Utrecht en je geniet hier dagelijks tussen 12.00 uur en 22.00 uur van de lekkerste grill en sushi gerechten.

Meer over eten:

Reageer op artikel:
Bij sushirestaurant Koi in Utrecht krijg je morgen gratis (!) sushi
Sluiten